reede, 19. august 2011

Tulemused Rukkilillemängudelt

Kolmapäeval ja neljapäeval toimusid Võrus 21.Rukkilillemängud.

Meesjuunioride arvestuses jooksis Ranno end 110meetri tõkkejooksus teiseks ajaga 15,69. Eeljooksus oli ajaks 15,66. 100 meetri jooksus sai Ranno eeljooksus kirja 12,01 ning finaalis 12,32, mis andis kaheksanda koha. Kaugushüppes oli Ranno kümnes tulemusega 6.09. Kuigi ühtegi isiklikku rekordit ei sündinud, saab siiski kokkuvõttes positiivse hinnangu anda, sest Ranno puhkas 2 nädalat ning tegi vaid mõned trennid enne seda võistlust.

Poiste A vanuseklassis sai kõige suurema koormuse Risto, kes 100 meetri jooksu finaalis oli kolmas ajaga 11,49. Sellega tõusis ta A-vanuseklassi hooaja edetabelis 7.kohale. 400 meetri jooksu Risto võitis ajaga 52,26. Hooaja edetablis hoiab ta aga 50,71ga teist kohta. Teisel päeval osales Risto 200meetri jooksus, kus eeljooksus sai ajaks 23,31, mis oli paremuselt teine aeg, millega saadi finaali. Finaaljooksus Risto aga vigastas oma reie tagakülge juba 30-40meetri läbimise järel, otsustas siiski lõpuni proovida. Midagi head sellest muidugi ei tulnud, üle lõpujoone longates tuli ajaks 25,10. Vigastuse tõsidus peaks selguma paari päeva jooksul. Selge on see, et rebendiga lihases tegu on. Õigem olnuks jooks koheselt pooleli jätta, aga sellises olukorras on alati raske õigeid otsuseid vastu võtta. Loodame siiski parimat ning hoiame pöialt, et 2-3 nädala pärast puhkuselt naastes on jalg 100% korras taas.

Vigastusega maadles Võrus ka Jarmo, kellele tegi liiga alaselg, mis sai viga odaviske treeningul päev varem. Nii tuli loobuda avapäeval 100 meetri jooksust ning loota, et selg on järgmisel päeval võistluskõlbulik. Tegelesime seljaga ning massaažist oli kasu. Teisel päeval läks Jarmol kehvasti ettevalmistus/soojendus kõrgushüppe võistluseks, kuna ta oli ära kaotanud oma võistlussärgi koos numbriga. Selle otsimine võttis kaua aega ja korralikku soojendust ta teha ei saanudki. Nõnda hüppama minnes tuli leppida algkõrguse 1.70 ületamisega. Edukalt läks Jarmol aga 110 meetri tõkkejooks, kus peeti kohe finaaljooks. Jarmo võitis jooksu veenvalt, korrates oma isiklikku rekordit 15,43. Sellega tõusis ta hooaja edetabelis 7.kohale. Arvestades, et selg oli hell ning segas võistluseks valmistumist ning sekeldusi kõrgushüppe eel, võib siiski öelda, et kiiruslik vorm on täitsa okei ning mitmevõistluse meistrivõistlustele võib täitsa minna. Loodame, et praegune tehniline ebakindlus väheneb ka oluliselt.

Poiste A vanuseklassis tegi kaasa ka Karl, kes avapäeval jooksis 1500meetrit 4.30,34ga. Isiklikust rekordist jäi puudu pisut enam kui 3 sekundit. Teisel päeval 3000 meetri jooksus tuli alavõit 9.52,67ga. Arvestades, et Karl tuli võistlustele raskete treeningute pealt ning et 3000 meetri jooksu pidi ta algusest peale üksi vedama, võib tulemustega rahule jääda.

Vanemate poistega võistles Võrus kaasa Jaagup, kes 100meetri jooksus sai kirja 12,58 ja 200m jooksus 25,86. Isiklikud rekordid on 12,48 ja 25,53. Pärast mitmenädalast puhkust mõned trennid teinud Jaagup seega kaugele isiklikest ei jäänud. Võib lugeda igati kordaläinud võistluseks.

Naisjuunioride ainsaks esindajaks oli meil Magda, kes avapäeval jooksis 100 meetri eeljooksus 13,78 ning pääses 6.ajaga finaali. Finaaliks enam püssirohtu ei jätkunud - 14.15 andis kaheksanda koha. Teisel päeval jooksis Magda 200 meetrit 29,42ga, mis viis samuti finaali. Ent kuna eeljooksus lõi välja vana vigastus, siis finaali ta jooksma ei läinud.

Sellega on hooaja eelviimane tähtsam võistlus läbi saanud ning ees ootamas veel vaid Eesti noorte ja juunioride klubide karikavõistlused 10.septembril. Enne seda osaleb Jarmo veel Eesti mitmevõistluse meistrivõistlustel 23-24.august Kärdlas, Hiiumaal.


Kuna nüüd esmaspäeval mind ei ole koolituse tõttu ning teisipäeval ja kolmapäeval oleme Jarmoga Hiiumaal võistlemas, siis järgmisel korral koguneme trenni neljapäeval, 25.augustil kell 12. Kui midagi peaks selles osas muutuma, siis annan sellest siin kindlasti teada. Nii et tasub nädala esimestel päevadel kindlasti siit läbi käia.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar