reede, 5. august 2011

Balti matš

Täna alanud u18 balti maavõistlustel püstitas Rait 100meetri jooksus uue võimsa isikliku rekordi 10,82, millega saavutas ka esikoha. Tuul puhus jooksu ajal tagant 1,2m/sek. Lisaks osales Rait 4x100meetri teatejooksus, kus jooksis viimast vahetust. Teatejooks võideti 43,13ga, kusjuures 1 vahetus ebaõnnestus täielikult. Risto oli täna 400meetri jooksus viies 51,42ga, kuigi pikka aega kuulutati teda välja kui kolmandat.

Laupäeval jooksis Rait 200meetrit ning tegi seda edukalt - alavõit tuli ajaga 22,17. Teisel võistluspäeval olid väga keerulised tuuleolud ning tuul puhus pea koguaeg väga tugevalt. Jooksu ajal märgiti tuuleks küll tagant 1,1, ent see peab olema eksitus kuna seisin ise finiši lähedal ja selgelt oli vastutuul. Ka tüdrukute jooks, mis toimus 15 minutit hiljem, annab alust arvata, et tuulega enne eksiti. Tüdrukud jooksid 200meetrit 2,5m/sek vastutuulega. Väga kahju, et avapäeval olnud ideaalsed tuuleolud teisel päeval jätku ei saanud.
Risto osales aga 4x400meetri teatejooksus, kus jooksis kolmandat vahetust ning tegi seda vägagi edukalt. Risto sai pulga kätte esimesena, vahe järgneva ees oli ca 15meetrit. Sellist edu suutis Risto hoida lõpuni. Viimase vahetuse mees ei suutnud aga edu hoida ning lasi lõpusirgel vastase mööda. Nii tuli sellest teatejooksust Leedu järel ja Läti ees teine koht.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar