esmaspäev, 10. jaanuar 2022

Uued võistlusriided tulekul!

Jaanuarikuus tellime ära täiesti uue kujunduse ja värviga võistlusriided. Praegu on tooted kujundamisel ja kui kujundus valmis, saan seda ka teiega jagada. 

Poistele on võimalik tellida maikat. Kindlasti on olemas suurused I ja II treeninggrupile. Tõenäoliselt saame suurusi ka kõige nooremale grupile!

Tüdrukutele tuleb kaks toodet. Esimene on lühike võistlustopp. Teine on pikem, pigem nagu maika. Maikaga saab nii võistelda kui ka soojade suveilmadega õues trenni teha, kui käistega särgiga on liiga palav. Maikade proovisuurused on praegu kergejõustikuhallis ja neid saab proovida sellel nädalal (teisipäeval, kolmapäeval, reedel). Võistlustoppe peaks saama ka III grupi tüdrukutele!

Toodete täpne hind selgub siis, kui tellimus koos. Kuna tegu on erikujundusega, siis tuleb hind odavam, kui tellimusi on rohkem. Aga orienteeruvalt tuleb ühe riideeseme hind 30 eurot. 

Kuna soovime võistlusvormid juba veebruaris kätte saada, siis on tellimisega väga kiire. I grupp on andnud sisse suure hulga tellimusi, huvi on tuntud ka II grupist. Kõik, kes vähegi tahaksid võistlusriietust tellida, andke sellest mulle selle nädala jooksul teada! Uuesti saab riideid tellida ehk sügisel.  

Riietame ennast kõik ikka ühtemoodi võistluste jaoks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar