pühapäev, 21. november 2021

TV10 Olümpiastarti 51.hooaeg on algamas!

4.detsembril toimub Võru Spordihoones TV10 Olümpiastardi I vabariiklik finaaletapp. Enne seda toimuvad üle Eesti aga maakondlikud eelvõistlused ning Pärnumaa esimene etapp toimub meie kergejõustikuhallis reedel, 26.novembril.

TV10 Olümpiastardi uue hooaja vanuseklassid:

PV - vanemad poisid (sünniaastaga 2008-2009)
TV - vanemad tüdrukud (sünniaastaga 2008-2009)
PN - nooremad poisid (sünniaastaga 2010 ja nooremad)
TN - nooremad tüdrukud (sünniaastaga 2010 ja nooremad)

Esimese etapi alad:

PV - 60m jooks ja teivashüpe
TV - 60m jooks ja kuulitõuge
PN - 60m jooks ja kõrgushüpe
TN - 60m jooks ja kõrgushüpe

Ajakava:

Osavõtutasu esimesel etapil ei ole. Kuna Pärnu Spordikeskus küsib iga võistluse läbiviimise eest nüüd üsna kopsaka summa raha, siis ei saa välistada, et edaspidi hakkab ka kohalikel etappidel olema osavõtutasu. Vabariiklikel finaaletappidel on osavõtutasu juba mitmed hooajad kasutusel. Kui me seda teed ei lähe, siis võib juhtuda, et me ei saa enam maakondlikke etappe korraldada.

Registreerimine toimub kohapeal, ootan kõiki II ja III grupi sportlasi võistlema, kes on sündinud 2008 ja hiljem. Palun kõigil vähemalt 40 minutit enne oma ala algust kergejõustikuhallis kohal olla.

Treenerid, õpetajad, lapsevanemad saavad võistlusi vaatama tulla juhul kui esitavad:

a) vaktsineerimise tõendi

b) haiguse läbipõdemise tõendi

Testi tulemustega kahjuks halli võistlusi vaatama tulla valitsuse korraldusega ei lubata. Hallis viibimise ajal tuleb kõigil pealtvaatajatel kanda maski. Palun mõistvat suhtumist, sest sellised on täna kehtivad reeglid ja ainult neid jälgides saame me võistlusi üldse korraldada.

Võistlejatelt tõendit ei küsita!

Ootan kõiki võistlema!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar