pühapäev, 16. mai 2021

Võistlused ja treeningud 17-23.mai

Alates 17.maist hakkavad kehtima uued piirangud. Senised piirangud küll leevenevad, aga täiesti tavapärase tegevuse juurde me siiski veel minna ei saa.

Õues on lubatud rühmade suurus nüüd 25 (senise 10 asemel). Antud numbri sisse on arvestatud ka treener.

Sisetingimustes tohivad endiselt treenida koondise kandidaadid. Alates 31.maist saavad kuni 10 liikmelistes gruppides sees treenida ka kõik teised.

Nii et kui esialgu oli mu soov koondise kandidaadid I grupiga liita, siis kõikide trennide jaoks seda veel teha ei saa. Nimelt kolmapäeval toimub rannastaadionil jalgpalli mäng, mistõttu peame kolima halli ja sinna pääsevad ainult koondise kandidaadid. Proovime nii veel hakkama saada!

III grupp ehk kõige nooremad saavad nüüd jälle minu juurde trenni tulla, aga piirang lubab trenni kuni 24 sportlast ja grupi nimekirjas on mul 27 nime. Seega peame jätkuvalt tegema eelregistreerimise. Kuigi ei ole tõenäoline, et kõik korraga trenni tuleksid, tuleb vältida võimalust, et selline asi üldse saaks juhtuda. Seega palun lastevanematel lapsed siiski eelnevalt kirja panna. Uuel nädalal on muidugi kehvasti läinud sellega, et esmaspäeval ja reedel toimuvad rannastaadionil kergejõustiku võistlused vanematele ja seetõttu ei saa III grupi treeninguid nendel päevadel läbi viia. Kolmapäeval jõuame siiski enne jalgpalli mängu treeningu ära teha. 

NB! III grupi eelregistreerimine 19.mai treeninguks: Registreeri siin!

I ja II grupi koosseisud kirjutan sportlastele meie FB gruppidesse! Praegu lihtsalt pole võimalik ühtemoodi koosseise panna paika igale päevale. Lähenemas on teatejooksude Eesti meistrivõistlused ning juba see sunnib mõnel treeningul gruppide koosseise muutma.

Esmaspäev, 17.mai 
Pärnu Spordikooli lahtised sprindivõistlused - algus 16.00!

Teisipäev, 18.mai
II grupp 16.00-17.30 rannastaadion
I grupp 17.15 rannastaadion
 
Kolmapäev, 19.mai
III grupp 15.30-16.30 rannastaadion (eelregistreerimisega)
Koondise grupi teivashüppajad 16.30 kergejõustikuhall
Koondise grupp 17.30 kergejõustikuhall

Neljapäev 20.mai
II grupp 16.00-17.30 rannastaadion
I grupp 17.30 rannastaadion
 
Reede, 21.mai 
Pärnumaa meistrivõistlused - algus 16.00

Laupäev, 22.mai
Pärnumaa meistrivõistlused - algus 10.00

Pühapäev, 23.mai
PUHKUS

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar