laupäev, 12. september 2020

Informatsioon lapsevanematele!

Uus õppeaasta on alanud ja toon siinkohal välja mõned olulised punktid, mida peab kindlasti järgima ja meeles pidama.

* Õppetasu suurus on 35 eurot ja 4 senti kuus. Õppetasu maksmise arve esitab Pärnu linnavalitsus igakuiselt. Õppetasu tuleb tasuda tähtajaks. Siis ei teki olukorda, kus sportlane ei tohi enam treeningule tulla enne, kui võlgnevus on tasutud.

* Kõik sportlased peavad olema registreeritud ARNO süsteemis. Uued õpilased ei tohi end enne ARNO-s registreerida kui treenerilt on saadud kinnitus, et treeninggrupis on vabu kohti. Väljaspool Pärnu linna elavatel sportlastel peab olemas olema garantiikiri, mida saab taotleda kohalikust omavalitsusest. Käesoleva õppeaasta garantiikirjad peavad kõigil olemas olema septembrikuu lõpuks.

* Haigusnähtudega trenni tulla ei tohi! Kui keegi siiski tuleb, on treeneril õigus sportlane tagasi koju saata.

* Spordikooli õppenõukogu otsusega ei tohi lapsevanemad sisetingimustes toimuvatele treeningutele laste trenni enam vaatama jääda. Selline otsus sai vastu võetud just võimaliku koroona leviku ennetamise tõttu. Vastava infoga sildid pannakse kergejõustikuhalli ka välja. Kas selline kord hakkab kehtima ka staadionil, seda peame jooksvalt jälgima. Samasugune reegel kehtib ujulas, spordihallis.

* Sportlane võib treeningule saabuda kuni 15 minutit enne treeningu algust. Varem treeningule jõudnud last treeningpaika ei lubata.

* Treeningpaika jõudes peab sportlane puhastama koheselt käed - selleks on sissepääsude lähedal olemas desovahendid. 

* Kuna septembris toimuvad kõik treeningud õues (v.a ujula trennid), siis tuleb riietuda vastavalt ilmale. Järgmise nädala teises pooles lubab juba päris jahedaid ilmasid. Seega tuleb selga panna kindlasti pikad dressid.

* 4 oktoobril toimub Niidupargis traditsiooniline kadrijooks, kus tahan kõikide gruppide sportlasi jooksmas näha! Täpsem võistluste info tuleb kohe, kui mulle saadetakse juhend. Aga palun see kuupäev juba varakult endale kirja panna.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar