neljapäev, 12. märts 2020

Olukord seoses koroonaviirusega

Viimastel päevadel, eriti aga viimastel tundidel on olukord Eestis niivõrd palju muutunud, et üsna keeruline on isegi end kõigega kursis hoida.

Tänases Aktuaalses kaameras ütles haridusminister, et alates esmaspäevast on Eestis suletud kõik koolid, kõik huvikoolid, ülikoolid. See tähendab ühtlasi ka seda, et Spordikooli treeninguid läbi viia ei saa. Kuna info alles tuleb ja kõik see on väga värske, hakkan siia kodulehele kindlasti panema ka kõige uuemat informatsiooni, mis puudutab treeninguid. Praegu ei ole ükski asi veel ametlik!

Praegu, neljapäeva õhtul on seis selline, et reedel toimuvad kõik treeningud. Aga kordan veel - info on niivõrd värske, et hommikuks võib seis olla juba hoopis teine. 

Täna päeval selgus, et ära jääb TV10 Olümpiastardi maakondlik etapp 19.märtsil ja vabariiklik finaaletapp 28.märtsil. Lisaks ka kõik teised võistlused, mida planeeriti selles kuus läbi viia.

Paanikaks põhjust ei ole ning kui Spordikool pannaksegi kinni teatud ajaks, siis I grupp saab kindlasti individuaalsed plaanid, sama kehtib osadele II grupist. Liigutama end peab ning pikka puhkepausi me endale lubada ei saa. Ning õnneks on väljas ilmad sellised, mis võimaldavad väga edukalt ka seal mõned trennid teha.

Nii kui saan uut informatsiooni, jagan seda kohe ka teiega!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar