esmaspäev, 5. august 2019

U18 Balti meistrivõistlustelt kuld ja kaks hõbemedalit

2-3.augustil toimusid Leedus, Vilniuses U18 vanuseklassi Balti meistrivõistlused. Meie sportlastest võistlesid seal Ann Marii ja Mikk ning mõlemad tegid seda edukalt. 

Neidude 400 meetri jooksus tuli Ann Marii Balti meistriks ajaga 57,41. Ta edestas teiseks tulnud lätlast 26 sajandikuga. Teisel võistluspäeval tegi Ann Marii kaasa 200 meetri jooksus ja 4x400 meetri segateatejooksus. Kahjuks hakkas Ann Mariid juba Bakuus segama vigastus, mis Vilniuses veelgi jõulisemalt välja lõi. 200 meetri jooks kulges keeruliselt ja läbi valu, tulemuseks neljas koht ajaga 25,68. Kuidagi suutis ta veel tund aega hiljem joosta ka teatejooksus kolmandat vahetust. Teatejooks lõpetati lätlaste järel teisena, ajaks 3.39,18. Eesti rekordist jäi puudu 78 sajandikku. Nüüd on Ann Marii jaoks võistlushooaeg lõppenud ning Eesti meistrivõistlustel ta seekord kaasa ei tee. Tuleb tervis korda saada ja end korralikult välja puhata.





Noormeeste teivashüppes oli heas hoos Mikk. Algkõrgus 3.80 alistus esimesel katsel. Ka kõrgused 4.00 ja 4.10 alistusid kohe avakatsel. 4.20st sai ta jagu teisel üritusel ning uut isiklikku rekordit tähistav 4.30 alistus samuti teisel katsel. Oma isiklikku rekordit uuendas Mikk korra veel, alistades kõrguse 4.40 kolmandal katsel. Sellega võitis ta hõbemedali ja kindlustas Eestile kaksikvõidu.  



Kokkuvõttes saavutas Eesti koondis teise koha, jäädes alla Lätile ja edestades Leedut.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar