esmaspäev, 26. august 2019

Treeningud 2019/2020 õppeaastal

Kätte on jõudmas taas kooliaeg ja see tähendab ühtlasi ka seda, et peagi on taas aeg treeninggrupid kokku kutsuda ja talviseks võistlushooajaks valmistuma hakata.

Tänaseks on selged I ja II grupi koosseisud. Kõige noorema ehk III grupi koosseis on veel täienemas iga päevaga. Tuletan kõigile senistele III grupi sportlastele ja lapsevanematele meelde, et kiiresti tuleb teada anda enda soovist treeningutega sügisest jätkata. Selleks tuleb mulle meil saata (romet.mihkels@mail.ee) või siis helistada. Paljud on seda ka teinud, mis on väga tore. 

Sel sügisel on gruppide koosseisudes toimunud palju muudatusi. Siin on kahe vanema grupi koosseisud alates septembrist:

I grupp - Ann Marii, Anete, Carlyn, Herman, Kätlin, Pilleriin, Emma, Mikk, Elisa, Kristo, Mirtel, Maria Eliisabet, Karl-Martin, Vanessa, Kertu, Kelly, Hanno, Kaili, Iti-Mai, Greete-Liis, Merily.

II grupp - Viola, Iiris, Tristan, Henri, Laur, Mia Elise, Kerike, Kertu, Janek, Johanna, Martha, Kaisa-Maria, Egle, Eliise, Stella-Marine, Maria, Rasmus, Sander, Markus, Tambet, Nora, Kaaren.

III grupp - koosseis selgub järgmiseks nädalaks. 


Treeningud toimuvad (esialgne plaan septembris):

I grupp (kõige vanemad) - E 17.30; T 17.15; K 16.30; N 17.15; R 16.30. Tegu on esialgse plaaniga ning oktoobris muutub kindlasti kolmapäevane treeningu aeg, sest alustame jõusaali treeningutega. Kes veel kevadel kuulusid II gruppi, nendega lepime täpselt kokku treeningpäevad, sest teil treeningpäevade arv ei muutu esialgu, jääb 3-4 treeningut nädalas. 
Esimene kogunemine 13-15.september Jõulumäel! Esimene treening Rannastaadionil 17.septembril!

II grupp - E 16.30; T 16.00; N 16.00. Esimene treening toimub 16.septembril, kogunemine Rannastaadioni tribüünidel jõusaali sissepääsu juures.

III grupp (kõige nooremad) - E, K, R 15.30. Esimene treening toimub 16.septembril, kogunemine Rannastaadioni tribüünidel jõusaali sissepääsu juures.

NB! Kõik treeningud algavad esialgu Rannastaadionil. Treeningud toimuvad septembris Rannastaadioni peaväljakul, harjutusväljakul, rannas, rannapargis. Õigesse treeningpaika liigume aga juba üheskoos!


Veel olulist informatsiooni:

* Kõik sportlased, kes osalesid treeningutel juba kevadel ja varem, ei pea Arno keskkonnas uut avaldust täitma. Kõik läheb vanaviisi edasi, treeningu arved saadetakse lapsevanema meili peale iga kuu! Uued sportlased peavad täitma avalduse, aga eelnevalt tuleb minuga ühendust võtta, et vabade kohtade olemasolu kohta küsida! Arnos avalduse täitmine ilma minuga eelnevalt rääkimata ei taga kohta treeninggrupis! Tänase päeva seisuga on I grupis veel vaba ainult 1 koht, II grupis on samuti hetkel vaba ainult 1 koht. III grupi täituvus selgub järgmiseks nädalaks.
* Treeningute kuutasu on alates septembrist 2019 Pärnu Spordikoolis 32 eurot ja 40 senti.
* 7.septembril toimuvad Kilingi-Nõmmes Pärnumaa meistrivõistlused, kust meie sportlased kindlasti osa võtavad (täiskasvanud, U20, U18, U16). Kaasa teevad ka osad U14 sportlased, kes võistlevad koos U16 vanuseklassiga. Lepime võistlejate nimed ja alad peagi kokku!
* 13-15.september koguneb I treeninggrupp Jõulumäe laagrisse. Lisaks 19 esimese grupi sportlasele tulevad laagrisse ka 2 sportlast teisest grupist.
* Soovitan kõikidel gruppidel jälgida meie kodulehte, sest muudatusi võib alati ette tulla! Esimese treeningnädala detailne info tuleb kodulehele hiljemalt 15.septembril!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar