pühapäev, 14. juuli 2019

Treeningud ja võistlused 15-21.juuli

Esmaspäeval ja teisipäeval toimub Pärnus U18 Eesti koondise kogunemine. Osa võtavad sellest 16 sportlast ja osad treenerid, kes sõidavad 19.juulil Bakuusse Euroopa noorte olümpiafestivalile. Meie sportlastest võistleb seal Ann Marii. Lisaks koondise riietuse ja varustuse kättesaamisele toimuvad ka mõned loengud, mis aitavad sportlastel kohapealsete tingimustega paremini toime tulla.

I grupi sportlased saavad rannastaadionil igapäev esmaspäevast reedeni teha trenni vahemikus 11.00-14.00. Tingimusel, et jälgitakse staadioni kodukorda (kui kasutad inventari, pead selle trenni lõpuks ka tagasi viima; kui hüppad kõrgust, teivast või kaugust, tuleb matt/liivakast pärast korda teha ja kate peale tõmmata jne). Lisaks tuleb trenni tegemised staadioni administraatori juures kirja panna, kirjutades lehele spordikool, märkides sportlaste arvu ja ajavahemiku, millal trenni tehti. Seda peaks tegema keegi viimastest, kes trenni lõpetavad. Trenni ei saa selles vahemikus staadionil teha juhul, kui seal on mingi muu üritus või võistlus. Selle nädala kalendris ühtegi sellist päeva ei ole. Soovi korral saavad II grupi sportlased (ainult 2004-2005 sündinud sportlased) samadel aegadel teha iseseisvalt trenni kahel päeval nädalas esmaspäevast reedeni. Heitealasid II grupp teha ei tohi!

Esmaspäeval, 15.juulil toimub Eesti koondise sportlaste treening rannastaadionil 17.00. Selleks ajaks ootan trenni ka Carlynit ja Mikku, et nendega teivast hüpata. Esmaspäevaks lubab kuiva ilma ja kuna ma ise sõidan reedel juba minema, kasutame võimalust ja hüppame teivast.

Pühapäeval, 21.juulil toimuvad Rannastaadionil Eesti Karikavõistlused, kus meil võistlevad Anete (100m ja 200m), Ramona (400m tõkkejooks), Elisa (kaugushüpe), Kätlin (100m). Paljud teised sportlased on sellel võistlusel kohtunikud.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar