esmaspäev, 4. märts 2019

Balti meistrivõistlused

Laupäeval toimusid Lätis, Kuldigas Balti meistrivõistlused U18 vanuseklassile.

Noormeeste teivashüppes tuli Balti meistriks Mikk, kes ületas kõrguse 4.15. Ta edestas katsetega sama tulemuse kirja saanud kaasmaalast. Tegu oli magusa revanšiga, sest Eesti meistrivõistlustel võeti Mikult napilt meistritiitel ära. Kokku tegi Mikk nendel võistlustel vaid 7 katset. Algkõrgus 3.75 alistus avakatsel nagu ka 3.90, 4.05 ja 4.15. 4.25 jäi seekord alistamata. 



Väga tasavägine oli neidude 60 meetri jooks, kus Ann Marii sai ajaks 7,89, mis andis viienda koha. Kui esikoha võitis leedukas 7,78ga, siis teise koha aeg oli 7,84 ning kolmanda koha tulemus 7,88. Neljas koht sai samuti tulemuseks 7,89, seega kaotas Ann Marii kolmandale kohale 1 sajandikuga ja neljandale kohale mõne tuhandikuga. Põnevusega ootasime 4x200 meetri teatejooksu, kus Ann Marii oleks jooksnud viimast vahetust. Kahjuks ebaõnnestus tüdrukutel juba esimene teatevahetus ning teise vahetuse jooksja astus pulka saades kohe siserajale, mis ei ole lubatud ning jättis jooksu pooleli. Nii ei saanudki Ann Marii sel korral joosta.



Sellega on meie koondislastele sisehooaeg lõppenud. Ees ootab neid nädalane puhkus ning siis hakkavad ka nemad valmistuma suviseks võistlushooajaks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar