esmaspäev, 5. märts 2018

Balti meistrivõistlused

Laupäeval Võrus toimunud Balti U18 meistrivõistlustel saavutas Eesti koondis kokkuvõttes Läti ja Leedu järel kolmanda koha.

Läti kogus 166 punkti, Leedu 141 ja Eesti 134 punkti. Seega tuleb kokkuvõttes tõdeda, et rahule tulemusega jääda ei saa. 

Ann Marii osales nii 60 meetri jooksus kui ka 4x200 meetri teatejooksus. Kahjuks 60 meetri jooks ebaõnnestus, sest Ann Marii tegi valestardi ning diskvalifitseeriti. Seega jäid koondisele vajalikud punktid siit tulemata. Teatejooksus jooksis ta viimast vahetust. Ta sai teatepulga teisena ning seda kohta suutis ta hoida lõpuni. Finišis edestati Leedu koondist siiski vaid 0,03 sekundiga. Läti võttis teatejooksus kindla esikoha.

Sellega on Ann Marii talvine võistlushooaeg ka lõppenud. Omavanuste Eesti meistrivõistlustel võitis ta 200 meetri jooksus kulla ja 60 meetri jooksus hõbeda. Mõlemal alal püstitas ta isikliku rekordi. Lisaks võitis ta 4x200 meetri teatejooksus kuldmedali. Lisaks täitis ta suviste U18 vanuseklassi Euroopa meistrivõistluste normatiivi 200 meetri jooksus. Nüüd saame rahulikult suveks valmistuma hakata.

Suvised U18 Balti meistrivõistlused toimuvad samuti Võrus 2-3.augustil!










 Fotod: Marko Mumm

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar