reede, 2. märts 2018

Balti meistrivõistlused U18 vanuseklassile

Laupäeval, 3.märtsil toimuvad Võrus Balti meistrivõistlused U18 vanuseklassile. Meie sportlastest kuulub Eesti koondisesse Ann Marii, kes osaleb nii 60 meetri jooksus kui ka 4x200 meetri teatejooksus. 

Olen ise sel aastal selle vanuseklassi koondise juht nii talvistel kui suvistel Balti meistrivõistlustel. Minu peamine ülesanne on koondise kokku panemine. Koondise kutse saavad peamiselt sportlased, kes U18 Eesti talvistel meistrivõistlustel olid oma alal kahe parema hulgas. On ka mõni üksik erand, ent peamiselt koostatakse koondis katsevõistluse tulemuste põhjal. 

Läti ja Leedu eakaaslastega võisteldakse 11 alal: 60m, 300m, 800m ja 3000m jooksus, 60m tõkkejooksus, kõrgushüppes, teivashüppes, kaugushüppes, kolmikhüppes, kuulitõukes ja 4x200m teatejooksus nii neidude kui noormeeste arvestuses.

Eelmisel aastal võitis Leedus Šiauliais peetud U18 vanuseklassi talvised Balti meistrivõistlused Leedu, Läti oli teine ja Eesti kolmas. Seega on üks eesmärkidest kindlasti eelmise aasta koha parandamine. 

Võistlustest saab näha otsepilti: OTSEÜLEKANNE 

Võistlused algavad kell 13.00. Võistluste ajakava: AJAKAVA 

Eesti koondise koosseis: Eesti koondis 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar