neljapäev, 3. august 2017

U18 Balti meistrivõistlused

Selle suve viimased Balti meistrivõistlused toimuvad sel nädalavahetusel Lätis, Valmieras, kui võistlustulle asuvad U18 vanuseklassi sportlased.
Meie spordiklubi sportlastest teenisid koondisekutse Henri, Ann Marii ja Carlyn.

Henri koondisekutse oli igati loogiline, võitis ta ju oma vanuseklassi Eesti meistrivõistlustelt kuldmedali 200 meetri jooksus ja hõbemedali 100 meetri jooksus. Mõlemal alal stardib ta ka Valmieras. Lisaks teeb ta kaasa 4x100 meetri teatejooksus.

Pärast täiskasvanute Eesti meistrivõistlustel naiste 200 meetri jooksus võidetud pronksmedalit teenis koondisekutse ka Ann Marii, kes ise kuulub alles U16 vanuseklassi ja osales ka sel suvel selle vanuseklassi Balti meistrivõistlustel Leedus. Seega on see Ann Mariile teine koondise võistlus sel suvel. Valmieras teeb ta kaasa just oma lemmikalal - 200 meetri jooksus.

Veelgi üllatavam oli aga see, et koondisesse kutsuti Carlyn, kes ise on alles U14 vanuseklassis. Hooaja edetabelis on temast rohkem teivast hüpanud ainult üks U18 vanuseklassi võistleja ning koondist esindab igal alal kaks sportlast. Seega saab Carlyn esimest korda selga tõmmata koondise dressi ja end proovile panna kuni 4 aastat vanemate konkurentide vastu!

Võistluste stardinimekirjad koos hooaja parimate tulemustega asub aga siin: https://athletics.lv/file/download/16150

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar