pühapäev, 13. august 2017

Eesti mitmevõistluse meistrivõistlused - teine päev

Mitmevõistluse teine võistluspäev pakkus väga erinevaid emotsioone. Nagu ühes mitmevõistluses tihti kombeks, õnnestusid osad alad väga hästi, teised jällegi mitte.

Vanessa alustas teist päeva kaugushüppes väga ilusa tulemusega 5.12. Medaliheitlusesse sekkumiseks pidi ta kindlasti tegema väga hea odaviske. Eeldused selleks olid ju olemas, võitis ta suviste meistrivõistlustel sel alal oma esimese meistrikulla. Seekord aga trumpalal visked kuidagi ei õnnestunud ning parimas jäi tagasihoidlikud 32.11. Odaviske järel oli Vanessa paremustabelis viies. Kui üks ala ebaõnnestub, on aga järgmisel alal võimalus end taas heastada. Ning seda Vanessa ka tegi. Suurepärane 800 meetri jooks tõi uue isikliku rekordi 2.36,91! See oli päeva kolmas tulemus ning kokkuvõttes tõusis Vanessa taas neljandaks, kogudes 4126 punkti. Medalist jäi lahutama vaid 42 punkti.

Poiste U16 kümnevõistluses algas päeva tõkkejooksuga. Hanno sai ajaks 16,96, mis nii kiire poisi kohta on kindlasti tagasihoidlik tulemus. Jooks on tehniliselt veel vilets, arenguruumi on siin küllaga. Kettaheites sai ta parimal katsel kirja 28.52, mis jääb isiklikule rekordile paari meetriga alla. Alles suve alguses teivashüppega tutvust teinud Hanno tegi aga just sellel alal suurepärase etteaste. Kui TV10 olümpiastardi finaalis viis ta oma rekordi 2.87 peale, siis sel korral sai ta jagu kõrgusest 3.07. Odaviskes jäi kirja 42.86. 1500 meetri jooksu lõpetas ta korraliku tulemusega 5.12,61. Kahe võistluspäevaga kogus ta kokku 5206 punkti, mis andis kuuenda koha. See oli Hannole elu esimene kümnevõistlus. Kõik temast eespool lõpetanud mitmevõistlejad olid temast aga aasta vanemad!

Järgmiste võistlustena ootavad meid ees Pärnu Rannastaadioni rahvusvaheline kergejõustikuõhtu (19.august), Pärnumaa ja Jõud meistrivõistlused (20.august) ning Rukkilillemängud (22-23.august).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar