pühapäev, 11. detsember 2016

Võistlustest

Eilne TV10 olümpiastardi I etapp meile päris soovitud tulemusi ei toonud, ent mõned isiklikud rekordid püstitati sellegipoolest.

Vanemate poiste 60 meetri jooksus võistles Mai kooli võistkonna eest Georg Martin, kes jooksis välja isikliku rekordi 8,76. 68 jooksja hulgas andis see 38 koha. Georg Martin on trennis käinud vaid mõned kuud, seega oli tulemus kindlasti igati positiivne.

Suurimad lootused olid meil eile vanemate tüdrukute teivashüppega, kus meie tüdrukud aga kuidagi oma hüppeid leida ei suutnud. Martha-Liset oli 2.31ga 11.kohal ja Carlyn 2.21ga 16.kohal. Tulemused valmistasid väikese pettumuse, aga nähes tüdrukuid pidevalt trennis stabiilselt hästi hüppamas, saab öelda, et eile oli lihtsalt halb päev. Katsume järgmiseks võistluseks paremini valmis olla!

Nooremate poiste 60 meetri jooksus oli Georg 9,24ga 33.kohal ja Laur 9,32ga 36.kohal. Laur kordas oma isiklikku rekordit. Kokku osales 74 võistlejat. Mõlema poisi jaoks oli tegemist esimese TV10 olümpiastardi üle-eestilise etapiga.

Vanemate tüdrukute 60 meetri jooksus jäi kõige napimalt B finaalist välja Kätlin, kes eeljooksus kordas oma isiklikku rekordit 8,71. Täpselt sama ajaga pääses viimane võistleja ka B finaali, seega jäi Kätlin välja enam mitte sajandike, vaid tuhandike võrdluses. Kokkuvõttes seega 17.koht. Kohe tema järele platseerus Carlyn 8,73ga. Mai kooli võistkonna eest võistles Annabel, kes püstitas isikliku rekordi 9,06, mis andis 40.koha 78 jooksja hulgas. Ka Annabel on trennis käinud vaid mõned kuud. Tema esimene võistlus tõi 60 meetri jooksu ajaks 9,50, seega paranes rekord lausa 44 sajandikuga.


Lisaks on mul väike üleskutse kõikidele meie spordiklubi noortele, lastevanematele ning teistele meie lehekülje külastajatele. Juba 2 nädala pärast toimub Pärnus talve suurim kergejõustikuvõistlus - 9.Karel Leetsari mälestusvõistlus. Tänasest läheb aktiivselt tööle ka võistluste facebooki leht. Kuna olen ise võistluse korraldaja, oleksin väga tänulik, kui igaüks oma väikese panuse annaks ja võistluste infole facebookis reageeriks (jagamine, meeldimine, sõprade kutsumine üritusele jne). Võistluste leht asub siin: https://www.facebook.com/leetsarimemoriaal/

Võistlustele on oodatud kõik meie sportlased, vanuseklassist hoolimata. Lisaks on halli teretulnud pealtvaatajad, sest üritusele sissepääs on tasuta. Võistlustest toimub otseülekanne interneti vahendusel, mille teeb teoks TanelTelevision ning mida on võimalik vaadata delfi vahendusel.

Võistlust toetavad Pärnu linn, Eesti Kergejõustikuliit, AS A le coq, AS Wendre, Petersport, AS Pajo, AS Pärnu Mets, Eesti Kultuurkapital, AS Cramo, Pärnu Spordikool!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar