pühapäev, 18. detsember 2016

Järgmisest nädalast ja Karel Leetsari mälestusvõistlusest

Järgmisel nädalal hakkab koolivaheaeg ning kõige nooremat treeninggruppi ootabki ees väike jõuluvaheaeg. Et siis ikka energilisena uuel aastal taas trennidega alustada! Palun kõigil hoolikalt läbi lugeda järgnev informatsioon.

Esmaspäev, 19.detsember
III grupp 15.30-16.30 Kergejõustikuhall
II grupp 16.15-17.30 Kergejõustikuhall. Trenni annab Hanna.
I grupp 17.30 Kergejõustikuhall. Treening toimub plaani alusel.

Teisipäev, 20.detsember
II grupp 16.00-17.30 Kergejõustikuhall. Trenni annab Hanna.
I grupp 17.15 Kergejõustikuhall. Treening toimub plaani alusel.


Kolmapäev, 21.detsember
III grupp 15.30-16.30 Kergejõustikuhall. Trenni annab Hanna.
Tallinnas Audentese jõuluvõistlused C,B,A vanuseklassidele. Väljasõit Spordihalli eest Riia maantee äärest 11.00! Kohal olla ikka 10 minutit varem. Kaasa osavõtumaks 2 eurot, Altiuse võistlusriietus, kellel olemas, siis muidugi ka dressikas. Võistlejate nimekiri tuleb siia hiljemalt esmaspäevaks!


Neljapäev, 22.detsember
II grupp 16.00-17.30 Kergejõustikuhall
I grupp 17.15 Kergejõustikuhall
Pärast trenni SAUN!

Reede, 23.detsember
III grupp läheb jõulupuhkusele! Taas koguneme treeninguks 9.jaanuari 2017!
I grupp PUHKUS

Laupäev, 24.detsember
PUHKUS

Pühapäev, 25.detsember 
I grupil võistluseelne soojendustreening. Lisaks halli korda sättimine Karel Leetsari mälestusvõistluseks. Vajan väga abilisi, et hall võistluskorda seada! Kellaaeg täpsustamisel. Palun kõigil, kellel on võimalik osaleda, halli appi jääda!

Esmaspäev, 26.detsember
9.Karel Leetsari mälestusvõistlus!

9.Karel Leetsari mälestusvõistlus


14. märtsil 2009. aastal toimus Pärnus Hansagümnaasiumi kergejõustikuhallis esimene Karel Leetsari mälestusvõistlus. Karel Leetsar oli Pärnu Spordikooli ja Pärnu Ülejõegümnaasiumi õpilane, spordiklubi Altiuse noor kergejõustiklane, kes hukkus traagiliselt 10. juulil 2008 tööõnnetuses Tori vallas. Karelit jäid mälestama vanemad, õde, klassi- ja koolikaaslased, sõbrad ja muidugi suur kergejõustiku pere.

Võistlustel on aastate jooksul osalenud kergejõustiklasi Pärnust, Tallinnast, Tartust, Viljandist, Haapsalust, Koselt, Türilt, Põlvast, Võrust, Kuressaarest ja mujalt Eestist, lisaks ka külalisvõistlejad Soomest. 2015.aasta lõpus toimunud võistlustel püstitati võistlejate rekord – 203 sportlast. Meie väikest kergejõustikuhalli silmas pidades oli osalejate arv väga suur. Püstitati 7 kergejõustikuhalli rekordit, 7 võistluste rekordit!

Võistlusi on alati vaatamas Kareli vanemad, õde, klassi-ja koolikaaslased, sõbrad-tuttavad.

Tänaseks on Karel Leetsari mälestusvõistlus toimunud kaheksal korral. 26.detsembril 2016 toimub võistlus üheksandat korda. Tegu on ainsa kergejõustikuvõistlusega talvel Pärnus, kuhu tulevad võistlema ka oma ala parimad mujalt Eestist.

Meie viimasest võistlusest tegi esmakordselt täies ulatuses otseülekande Delfi TV, võistluse kommentaator oli Kuku raadio toimetaja Timo Tarve. Võistlus on tänaseni järelevaadatav youtube keskkonnas. Otseülekanne Delfi TV vahendusel tuleb ka sel aastal! Selle eest hoolitseb TanelTelevision.

Kõik, kes meie võistlusel on isiklikke rekordeid purustanud või suuri eneseületamisi teinud, teavad, et väga palju on kaasa aidanud emotsioon ja õhkkond, mis neid võistlusi saadab.

Viimasel neljal aastal on meid toetanud ka Eesti Kergejõustikuliit, kes saadab lisaks kohale ka alaliidu juhtivad kohtunikud.

Meie tänavust võistlust toetavad Pärnu linn, Eesti Kultuurkapital, Eesti Kergejõustikuliit, AS A Le Coq, AS Pajo, AS Pärnu Mets, OÜ Petersport, AS Wendre, AS Cramo, Pärnu Spordikool.

Karel Leetsari mälestusvõistlus on leidnud omale Eesti kergejõustiku võistluskalendris kindla koha. Siia tahetakse tulla võistlema. Nii lähedal ei saa publik olla üheski teises hallis võistlejatele kui meil Pärnus. See omakorda loob sportlastele suurepärased tingimused hästi võistelda. Meie võistlus juhatab sisse kogu talvise Eesti kergejõustikukalendri.

Ootan kõiki Spordiklubi Altiuse noori sportlasi meie võistlustele osalema! Nii annab igaüks oma panuse, et meie võistlus saaks toimuda ka järgnevatel aastatel. Eriti tore oleks kui igaüks tooks halli kaasa ka oma vanemad ja/või sõbrad! Sissepääs on tasuta!

Meie võistluste sportlik tase on olnud alati väga korralik. Nii on meie võistluste rekord meeste kaugushüppes  7.40, meeste kõrgushüppes 2.20, meeste 60 meetri jooksus 6,94 ja naiste kaugushüppes 5.98, naiste kõrgushüppes 1.90 ja naiste 60 meetri jooksus 7,66! On mida vaadata!

Et võistlustel osaleda, tuleb hiljemalt 21.detsembriks saata võistleja andmed (nimi, täpne sünniaeg, spordiklubi, soovitud ala(d)) meili peale: romet.mihkels@mail.ee

Osaleda saavad vaid need I, II ja III treeninggrupi noored sportlased, kes end õigeaegselt registreerivad! Võistluste juhendi ja ajakava leiad siit: http://www.ekjl.ee/content/editor/files/Ajakavad_ja_muu/Ajakavad_juhendid/inf_Leetsar20161226.pdf


Lisainformatsioon aadressil: https://www.facebook.com/leetsarimemoriaal/

Loodan väga 26.detsembril palju oma treeninggruppide noori võistlemas näha!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar