pühapäev, 18. detsember 2016

Pärnumaa meistrivõistlustest

Neljapäeval ja reedel selgitati välja Pärnumaa meistrid. Pikalt ei hakka ma sellest võistlusest rääkima, sest paljudele oli tegu hooaja esimese võistlusega ning seetõttu on vorm veel pisut kahvatu. Mõne puhul oli põhjuseks lihtsalt vähene treenitus, teiste puhul veel see, et vajalikku teravust ei ole. Osad tegid oodatud tulemuse ära ja neid ei hakka ma ka seekord esile tõstma. Tooksin eraldi välja mõned suuremad sähvatused, mis vast kõige enam emotsioone ka tekitasid nendel võistlustel.

1. Martha-Liseti ja Carlyni suurepärane teivashüppevõistlus. C klassi tüdrukud võistlesid seekord B vanuseklassis ning tegid suurepärase võistluse, heastades altmineku TV10 olümpiastardi etapil Tartus. Mõlemad hüppasid uueks isiklikuks rekordiks 2.70. Katsetega noppis seekord võidu Martha-Liset.

2. Vanessa ja Anne-Mari ilusad hüpped kõrgushüppe sektoris. Mõlemad tüdrukud hüppasid isikliku rekordi - Vanessa 1.60 ja Anne-Mari 1.55.

3. Cleeri väga head tulemused jooksualadelt. Isiklikud rekordid 60 meetri jooksus (8,49), 60 meetri tõkkejooksus (9,78) ja 300 meetri jooksus (46,1). Kahel viimasel alal sai Cleer ka teise koha.

4. Kristo ja Miku teivashüppeduell, mis lõppes Kristo võiduga, kui ta ületas isikliku rekordi 3.40. Mikk ületas kõrguse 3.30.


Võistluste pildid on siin: https://goo.gl/photos/AHGA7587nf5H4n6F9

Järgmine võistlus toimub kolmapäeval Tallinnas - Audentese jõuluvõistlused. Hiljemalt esmaspäevaks panen siia üles nimekirja, kes võistlema lähevad!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar