pühapäev, 1. november 2015

Novembrikuu esimese nädala trennid

Kätte on jõudnud november, mis tähendab ühtlasi ka seda, et juba selle kuu lõpupoole on meid ees ootamas esimesed sisevõistlused. Juba 5.detsembril toimub TV10 olümpiastardi I üle-eestiline etapp. Enne seda ootab meid ees aga maakondlik etapp novembri lõpus. Täpne kuupäev on veel selgumas. See informatsioon puudutab siis peamiselt II ja III treeninggruppi. 

Ka I treeninggrupi jaoks on tegemist olulise kuuga. Ettevalmistus 2015/2016 hooajaks jätkub täie hooga ja igal trenn on tähtis! Enam ei ole võimalik trennidest 2-3 korda nädalas puududa! Detsembris alustab ka see grupp oma võistlemist, kui ees on ootamas traditsiooniline jõuluvõistlus Tallinnas ja muidugi suur etteaste Pärnus - 26.detsembril toimub Karel Leetsari mälestusvõistlus, mis tänavu toimub juba 8.korda. See võistlus on mulle väga väga oluline ja seetõttu olen tänulik igasuguse abi eest, mida ka teie selle korraldamisse anda suudate. Tahan tänada kõiki neid, kes on meie võistluste facebooki lehe pannud oma lemmikute hulka  
(https://www.facebook.com/leetsarimemoriaal/). Sellel nädalal sai selle lehe juurde tehtud ka ürituse lehekülg. Tahan tänada neid väheseid, kes seda koheselt ka jagasid! Lisaks tahan muidugi tänada neid, kes oma osalemist juba kinnitasid ja üritusele oma sõpru, tuttavaid kutsusid. Aitäh! Igasugune panus on äärmiselt oodatud. Kes seda veel teinud ei ole, võiks nüüd siiski selle vea parandada. Loodan väga teie abile võistluste info levitamisel ja võistluse propageerimisel.

Nüüd aga järgmise nädala informatsioon treeningute kohta. On toimumas mitmeid muudatusi, mis eelkõige puudutavad I ja II treeninggruppi. Ole palun tähelepanelik ja veendu, et vaatad õiged kellaaegu ja treeningpaikasid. I treeninggrupp teeb soojendusjooksud väljas!

Esmaspäev

III grupp 15.15-16.15 Hallis!
II grupp 16.15-17.30 Hallis!
I grupp 17.15 Hallis! Kaasa naelad!
I grupiga liituvad alates esmaspäevast Ann Marii, Elisa, Vanessa, Anne-Mari. Trenn toimub neile jätkuvalt 4 korda nädalas (E,T,N,R).

Teisipäev

II grupp 16.00-17.30 Hallis! 
I grupp 17.15 Rannapargis!
I grupiga koos teevad trenni Henri, Kristo!

Kolmapäev

III grupp 15.30-16.30 Hallis!
II grupp 16.15-17.45 Hallis!
I grupp 17.15 Hallis! 
II grupist hakkavad kolmapäeval trennis käima Ethel, Anett Maria, Kristo, Henri, Tormi. Mõned nimed tulevad siia arvatavasti juurde! Uuendan siin nimekirja! Nemad ei käi trennis neljapäeval!

Neljapäev

II grupp 16.00-17.30 Hallis!
I grupp 17.15 Hallis!
II grupiga koos käivad neljapäeviti trennis Martha-Liset ja Carlyn III grupist!

Reede

III grupp 15.45-16.45 Hallis!
I grupp 16.45 Hallis! II grupist teevad trenni ainult need, kellega eraldi sellest nädala alguses räägin!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar