esmaspäev, 30. november 2015

Edukas start võistlushooajale

Täna meie kergejõustikuhallis toimunud TV10 olümpiastarti I Pärnumaa etapil püstitasid paljud meie noored suurepäraseid isiklikke rekordeid, täideti üle-eestilise etapi normatiive ning võideti medaleid.

Võistluse ametlik protokoll peaks minuni jõudma juba homseks, sest siis kukub registreerimise tähtaeg 5.detsembril Võrus toimuvale etapile. Siis saan täpselt välja tuua kõikide tulemused. Mõned tulemused olid aga sedavõrd uhked, et nendest räägin mõne sõnaga kohe nüüd.

Vanemate tüdrukute 60 meetri jooksus tuli meile kaksikvõit, kui esikoha noppis Ann Marii 7,95ga (8,0), teine oli Elisa. Finaaljooksus viiendaks tulnud Vanessa alistas samuti normatiivi ja tagas sellega õiguse Võrus kaasa lüüa.  Väga hea jooksu tegi Merily, kes jäi esimesena finaalist välja ja oli seega täna seitsmes.

Nooremate tüdrukute 60 meetri jooksus oli meil finaalis kaks esindajat - Carlyn ja Reena. Carlyn lõpetas jooksu teisena, püstitades isikliku rekordi 8,8. Ka see aeg on normatiivist kiirem. Kindlasti väärib kiidusõnu ka Reena, sest tema on trennis käinud alles vähem kui 2 kuud. 

Vanemate poiste 60 meetri jooksus sai alavõidu Tormi, keda saame samuti Võrus jooksmas näha. Tormi oli parim ka kaugushüppes 4.81ga. Nii saab ta laupäeval Võrus taas mõlemal alal paremat tulemust proovida.

Nooremate poiste 60 meetri jooksus valmistas üllatuse Laur, kes pääses finaali ja tuli seal lausa neljandaks. Eriliseks teeb selle tulemuse see, et Lauri sünniaasta on 2006, teistel finalistidel aga 2004-2005. Temast kuuleme sel talvel usutavasti veel päris palju!

Kõige suuremad üllatused sündisid täna tüdrukute teivashüppes. Nooremate tüdrukute arvestuses sai esikoha Martha-Liset, kes alistas kõrguse 2.11 ja oli väga lähedal ka 2.16 alistamisele. Kolmandaks tuli Carlyn 1.91ga. Mõlemad tüdrukud täitsid normatiivi. Carlyni kolmanda koha teeb eriliseks ka see, et alles reedel vigastas ta rahvastepalli võistlustel oma vasaku käe sõrmi nii hullusti, et haiglas tuli lausa röntgenipilt teha. Kuigi luumurdu ei olnud, fikseeriti sõrmed toestuse ja sidemega ära. Täna enne võistlust võttis aga Carlyn sideme pealt ära ja hüppas teivast täitsa sinise sõrmega. Martha jällegi polnud trennis kordagi ületanud 2 meetri kõrgusel asuvat latti. Täna näitas ta aga väga ilusaid hüppeid.

Vanemate tüdrukute teivashüppes sündis samuti üllatus. Teise koha noppis Kaili, kes alistas puhtalt väga ilusa hüppega 1.91. Kolmanda koha teenis Laura 1.81 ületamisega. Märkimisväärseks teeb selle just see, et kumbki tüdruk ei ole veel trennis selliseid kõrguseid ületanud. Täna võtsid nad end väga hästi kokku ja tegid suurepärase etteaste. 

Kõik tüdrukud tegid oma elu esimese teivashüppe võistluse!




























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar