esmaspäev, 25. november 2013

Tänasest võistlusest

Täna toimunud TV10 olümpiastardi võistlus oli esimeseks võistluseks sisehooajal. Paljude jaoks oli tegu üldse esimese kergejõustiku võistlusega. Võistluste protokolli peab veel  pisut ootama, aga mõned erilisemad tulemused tõstaksin siiski kohe esile.

Alustan nooremate tüdrukute 60 meetri jooksuga, kus sündis mulle kaks üllatust. Esimene üllatus oli see, et meie klubi tüdrukutele tuli kolmikvõit. Teine üllatus oli mulle see, et esikoha võtab sellest jooksust Ann Marii. Kuigi ta on trennis näidanud samuti väga head kiirust, siis esikohta poleks ma julgenud talle pakkuda. Minu silmis näitas Ann Marii väga head võistlusnärvi ja suurepärast keskendumist ning võidutahet.Teine oli samuti väga hea jooksu teinud Vanessa ning kolmas Eliisa. Kõik tüdrukud väärivad väga suurt kiitust, sest kõik kolm täitsid ka vabariikliku etapi normatiivid!


 Vanessa, Ann Marii ja Eliisa vahetult enne finaaljooksu

 
Ja samad tüdrukud pärast jooksu

Väga tublid olid täna ka vanemad tüdrukud 60 meetri jooksus. Finaali 6 parema hulka jõudsid Andra, Ramona ja Janeli. Kõige paremini läks Andral, kes tuli kolmandaks ja täitis samuti vabariikliku etapi normatiivi. Ramona oli neljas (samuti normi täitmine!!!) ja Janeli viies. Esimestena jäid finaalist välja Merilin ja Martina, kes tegid samuti väga tubli jooksu.

 Nele ja Andra enne oma eeljooksu

Andra kolmas koht tõi ühtlasi ka pääsu TV10 olümpiastardi I üle-eestilisele etapile!

Nooremate poiste arvestuses jõudis kolme parema sekka Mikk, kes jooksis end finaalis kolmandaks. 

Mikk enne finaaljooksu starti harjutamas

Kolmas koht on käes!

Vanemate poiste 60 meetri jooksus pääses finaali Hans. Tema tulemusest räägin juba siis, kui protokoll käes.
Tublid ei olnud aga mitte ainult need, kes jõudsid 3 või 6 parema hulka. Nagu ma ütlesin, siis paljud võistlesid üldse alles esimest korda ning paljud võistlesid endast vanemate vastu. Paljud said oma eeljooksudes esimesi ja teisi kohti, mis on samuti igati tunnustamist väärt. Kõikide tulemused lisan siia esimesel võimalusel, kui protokoll on minuni jõudnud! Seniks aga usinat treenimist, sest võistlusi tuleb veel ja veel!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar