pühapäev, 10. november 2013

Noored tõstavad pead

Kui kõige vanemad kergejõustiklased meie treeninggruppides valmistuvad hoolega talviseks võistlushooajaks, siis nooremad on juba hakanud oma potensiaali avama treeningutel. Üks lihtsamaid kehalise vormi testimise võimalusi on meie hallis 30 meetri jooks lendlähtest. Oleme selle testiga oma vormi hinnanud juba aastaid. Tooksin siikohal välja mõned tulemused, mida nooremate gruppide liikmed on oktoobri kuu ja novembri kuu algusega näidata juba suutnud.

Eelmisel aastal suutis nooremates gruppides vaid üks tüdruk joosta 30 meetrit alla 4 sekundi (Ethel 3,79), siis sel aastal on temale lisandunud teisigi. Kõige kiiremat aega on näidanud Vanessa ja Ann Marii, kes on mõlemad jooksnud 3,85ga! Neile järgneb Andra 3,90ga. 

Septembrist alates elab Soomes meie siiani kiireim tüdruk Ethel, kes aga teeb seal usinalt trenni edasi ja esindab spordiklubi Altiust ka edaspidi Eestis võisteldes. Ethel käis meil vahepeal külas ja tõestas, et teeb usinalt trenni edasi. Ta jooksis välja isikliku rekordi 3,75! Ethel on hetkel 12.aastane nagu ka Andra. Vanessa ja Ann Marii on aga 11.aastased.

Neile tüdrukutele järgneb väga tihe grupp, kes kõik üritavad 4 sekundi piirist jagu saada: Carol 4,02, Martina 4,06, Nele 4,10, Elisa ja Merilin 4,14, Gizi 4,15, Anett Maria 4,16, Brigitta 4,18.

Poistel on veel tublisti vaeva vaja näha, et tüdrukutele järgi jõuda. Aga nii mõnigi poiss on suutnud oma rekordit juba tublisti parandada.

13.aastane Hans on jooksnud välja isiklikuks rekordiks 3,72. 11.aastane Mikk on samuti rekordit parandanud ja viinud oma parima aja 4,07ni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar