teisipäev, 13. november 2012

Toredad treeningtulemused

Treenerina on mul alati suur heameel näha noort sportlast arenemas. See on parim tunne, mis olla saab. Alati ei peagi see tulemus olema tehtud võistlustel, alati ei pea selle tulemusega kaasnema suur võit. Eneseületus on aga alati märkimist väärt!

Täna jooksid mõned nooremad trennis 30 meetrit lendlähtest. Ning mõni tulemus väärib ka ära märkimist. Suuremast treeningkoormusest hakkab vaikselt taastuma Hanna, kes täna jooksis juba nii nagu me oleme teda harjunud jooksmas nägema. Aeg 3,71 jääb vaid ühe sajandikuga alla tema aprillikuus joostud rekordile. Siit tuleb veel lähinädalatel ja kuudel kindlasti lisa. Väga võimsa jooksu tegi täna Ethel, kes püstitas isikliku rekordi 3,96. Ethel on sündinud 2001.aastal, seega on ta alles 11.aastane! Senine rekord oli tal eelmisel nädalal joostud 4,13. 

Tubli arengu on sel sügisel teinud Artur, kes viis täna oma rekordnumbrid 3,89ni (seni 3,97). Mainimata ei saa kuidagi jätta Rebecka esitust, ka tema jooksis täna rekordi 3,86!

Eelmise nädala lõpus jooksis isikliku rekordi ka Martina, viies selle 4,22ni. Martina on väga usin ja tubli trennitüdruk, kellel on viimasel ajal hakanud trennis väga hästi tõkkejooks välja tulema. Ootan järgmisi trenne juba suure huviga.

Kõige vanem treeninggrupp veel laob usinalt põhja ning lähiajal veel võimsaid isiklikke rekordeid püstitama ei hakka. Seni tunneme suurt rõõmu nooremate arengu üle!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar