reede, 30. november 2012

Hooaeg on käima lükatud

Talvine võistlushooaeg sai täna avapaugu, kui meie hallis toimus esimene TV10 olümpiastardi etapp! Vanemate tüdrukute 60 meetri jooksus said kaksikvõidu meie tüdrukud Hanna ja Laura, kes mõlemad täitsid ka vabariikliku normatiivi ning pääsevad võistlema 8.detsembril Tartus. Finaali pääses veel ka Liisbet, kes tuli kokkuvõttes kuuendale kohale!

Nooremate tüdrukute 60 meetri jooksus tuli meile kolmikvõit. Alavõidu sai Ethel, kellele järgnesid Andra ja Ann Marii. Esimesed kaks täitsid ka vabariikliku normi, seega pääsevad ka nemad järgmine nädalavahetus Tartusse võistlema! Finaalis jooksis ka Elisa, kes sai tubli kuuenda koha!

Nooremate poiste 60 meetri jooksus tuli kolmandaks Rannar, kellel jäi normi täitmisest väga vähe puudu.

Niipea kui võistluste peakohtunik mulle kogu protokolli saadab, toon kõik paremad tulemused veelkord välja! 

Ees on ootamas aga tihe võistluskuu - 8.detsember TV10 esimene vabariiklik etapp Tartus, 15.detsember Jõuluvõistlused lastele Tartus, 19.detsember Jõuluvõistlused noortele Tallinnas ning 29.detsember Karel Leetsari mälestusvõistlused Pärnus! 

Kohe kui mul tänase võistluse kõik tulemused käes on, panen paika ka nimekirja, kes 15.detsembril Tartusse võistlema lähevad! Seniks aga usinat trennitegemist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar