pühapäev, 12. august 2012

Spordiliit Jõud meistrivõistlused Võrus

Eile toimus kergejõustikuvõistlus Võrus, kus meie omadest võttis osa ainult Triin. Kaasa pidid tulema ka Rait ja Ranno, kellele see võistlus oleks olnud väga hea proov enne järgmise nädalavahetuse Eesti meistrivõistlusi, aga tervislikel põhjustel jäi neil seekord siiski võistlemata.

Triin tegi aga teise väga hea kaugushüppe võistluse järjest. Kui mõned nädalad tagasi hüppas ta Viljandis lubatust suurema taganttuulega 5.49, siis seekord hüppas ta 0,1meetrise vastutuulega viimases voorus 5.42! Tegu on seega igati arvesse mineva isikliku rekordiga. Käesoleva hooaja juunioride edetabelis tõusis Triin sellega kuuendaks! Tulemus andis seekord naiste kaugushüppes viienda koha. Kuna Triin aga lõpetas sel kevadel gümnaasiumi, siis jätkab ta õpinguid ning ka treeninguid sügisest juba Tallinnas. Seega soovime talle palju edu ja loodame, et usina trennitegemise tulemusena kuuleme temast juba üsna pea.

Järgmine võistlus on ees ootamas aga 18-19.augustil Tallinnas Kadrioru staadionil, kus toimuvad Eesti meistrivõistlused. Kellel on soovi seda võistlust tasuta vaatama minna (pileti hinnad muidu täiskasvanule 5 ja õpilasele 2 eurot), sellel palun pöörduda hiljemalt teisipäevaks minupoole, sest pakkuda on sinna tasuta pääsmeid. Kel soovi, saab ema-isa kaasa võtta ja võistlust vaatama minna! Nii et andke aga teada õigeks ajaks. Meie omadest võistlevad meistrivõistlustel Rait (100 ja 200 meetri jooks) ning Ranno (110m tõkkejooks).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar