esmaspäev, 16. aprill 2012

Häid uudiseid

Vahepeal olude sunnil unarusse jäänud blogi elu ärkab taas ellu, sest lõppenud on meie esimene lõunalaager Hispaanias ning toimunud ja peagi toimumas on palju üritusi, millest vaja juttu teha. Kuskilt tuleb aga algust teha ning alustame kahe meeldiva uudisega, mis puudutab meie keskmaajooksjaid Karl Mäed ja Marie-Mädli Kivimäed. 
Pärnumaa kolmiküritust ehk Rannametsa Luitejooksu, Jüri Jaansoni Kahe Silla jooksu ning Kahe Staadioni jooksu korraldav Pärnu Kahe Silla klubi ja sarja üks suurtoetajata Salomon sõlmisid 2012. aasta alguses koostööleppe, mille kohaselt tunnustatakse jooksutalentide tippu pürgimist. Osapooled on veendumusel, et noorte jooksjate head tulemused väärivad lisaks äramärkimisele ka preemiat. Ning mis võiks ühele jooksjale olla veel praktilisem boonus, kui saada maailma ühe tuntuima spordivarustuse tarnija poolt pealaest jalatallani riietatud! Väljavalituteks osutusidki meie grupi liikmed Karl ja Marie-Mädli, kes 1.aprillil meie kergejõustikuhallis uue varustuse kätte said. Kohapeal tehti ka fotosessioon ning lisaks ilmub nende kohta artikkel järgmises ajakirja Jooksja numbris. Jääme ootama! Igatahes õnnitleme neid ja loodame siiralt, et selline tunnustus annab innustust juurde rasketeks treeninguteks. Uudislugu on ilmunud juba ka Kahe Silla klubi koduleheküljel ning on loetav siia klikkides .

Eile toimus aga just Kahe Silla klubi kolmikürituse (Rannametsa luitejooks, Jüri Jaansoni Kahe Silla jooks ning Kahe Staadioni jooks) avaüritus luitejooks, kus väga hea jooksu tegi Karl, saavutades üldprotokollis kõrge seitsmenda koha. Meesjuunioride arvestuses kuulus talle kindel esikoht. Seekord läbis Karl 5 kilomeetrise raja ajaga 19.32,7. Aasta tagasi sai ta ajaks 20.43, millega oli poiste A arvestuses neljas ning üldpingereas 27. Nii et selge areng on taas toimunud. Mädli oli eilses jooksus tüdrukute A arvestuses kolmas ajaga 25.45,8.

Eilses jooksus oli stardis veel teisigi meie gruppide liikmeid. Martin saavutas poiste B klassis 7.koha ajaga 25.47,5. Stardis olid ka ta vennad Herman ning Jüri. Lisaks jooksid Vanessa (tüdrukute C klassis 7.koht ajaga 31.36,4), Rannar, Randel (Poiste C kuues koht ajaga 25.00,1).


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar