esmaspäev, 9. aprill 2012

Esimene nädal seljataga

Esimene laagri nädal ongi meil läbi saanud ja seda võib pidada üsna edukaks. Laupäevases trennis jooksid poisid esmakordselt naeltes kindlale ajale lõike. Näiteks Rait jooksis neljal korral 200 meetrit 24,0 või kiiremini. Ise kartsin, et väsimus on laupäevaks suurem ja ajad tulevad kehvemad, aga reaalsus oli täitsa meeldiv. Ka Jarmo on väga hästi viimastes trennides liikunud. Teine laagrinädal suureneb oluliselt jooksumaht ja joosta tuleb lõike oluliselt kiiremini. Paneme poisid proovile. Laupäeva õhtuses trennis mängisime poolteist tundi jalgpalli, kuni staadion kinni pandi ning pühapäeval oli meil nüüd esimene puhkepäev. Ees on ootamas graafik - 3 trennipäeva,1 puhkepäev, 3 trennipäeva. Ning rääkides nädala esimesest trennipäevast, siis esmaspäeval ootab meid ees 2 treeningkorda - hommikune jõutreening ning õhtune jooksutrenn.

Ilmad on viimastel päevadel olnud suurepärased. Kogu päev paistab päike ja sooja on päikese käes ca 25 kraadi. Nii et ideaalsemaid treeningtingimusi annab soovida. On olnud ülimalt meeldiv treenida soojas kliimas, kus liigesed ja lihased palju paremas seisukorras kui Eestis treenides. 

Aga nüüd tuleb magama ära minna, sest homme on seitsmes järjestikkune päev, kui hommikul ärgates kohe ees ootamas hommikujooks ja kohustuslik jaheda veega basseini külastus. Äratus kell 8.00, esimene trenn kell 11.00.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar