kolmapäev, 6. juuli 2011

Informatsiooni

Täna Rakveres jätkunud Eesti juunioride ja noorsoo meistrivõistlustel jooksis Ranno 200meetrit 24,26ga. Rekordist jäi puudu 0,05 sekundit. Magda vigastas kahjuks soojenduse ajal oma hüppeliigest ning pidi võistlusest loobuma.

Neljapäeval teevad osad soojendust, osad trenni. Päevane trenn toimub kell 11.00 Koidulas (kelle käes on staadioni võti, sellel palun kindlasti kohal olla!). Kell 16 läheb Jarmo taas Audrusse teatevahetust harjutama.

Reedel sõidavad Rakverre võistlema Risto, Ranno, Jarmo, Karl M, Jaagup, Brigita, Killu, Kerstin, Mädli. Magda osalemine on nüüd küsimärgi all. Buss Rakverre väljub reedel kell 10.00 Spordihalli eest Riia maantee ääres (Selver ja Maxima vahel). Kaasa võtta lina ja padjapüür. Kohapeal on voodimajutus, kus padi ja tekk olemas!

Järgmine suurem jõuproov toimub aga 17ndal juulil Tallinnas Kadrioru staadionil, kus praegu käivad veel renoveerimistööd. Nimelt pannakse Kadriorgu maha Mondo rajakate, mis on Eestis ainulaadne. Sellest võistlusest lähemalt juba üsna pea!

NB! Kellel särgi raha veel maksmata, sel palun kiiresti tegutseda, et kõik ikka oma särgi ka kätte saaksid! Info allpool!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar