pühapäev, 16. oktoober 2022

Murdmaajooksu karikavõistlustel võideti kaks karikat

8.oktoobril toimusid Jõulumäel Eesti murdmaajooksu karikavõistlused. Tegu oli ühtlasi ka katsevõistlusega selgitamaks välja Eesti koondis 22.oktoobril Lätis toimuvaks Balti murdmaajooksu meistrivõistlusteks. 

Tüdrukute U16 vanuseklassi 2 kilomeetri jooksus võitis esikoha Naomi, kelle võiduaeg oli 7.10. Konkurendid panid kohe esimestest meetritest korraliku tempo peale ja esimese kilomeetrise ringi järel oligi Naomi liidrist paarikümne meetriga maas. Teisel ringil läks konkurendil aga raskeks ja Naomi suutis oma hea jooksuvormi võiduks vormistada. Finišis edestas ta lähimat konkurenti 7 sekundiga. Tubli jooksu tegid sel distantsil ka Kertrud ja Kaisa-Maria. Kertrud lõpetas jooksu 13.kohaga, saades ajaks 8.09. Kaisa-Maria oli 29 sportlase arvestuses kuueteistkümnes ajaga 8.37.




                                                                Fotod: Marko Mumm
 

Tüdrukute U18 3 kilomeetri jooksus tegi kaasa Viola, kes lõpetas jooksu kolmanda kohaga. Tema aeg oli 11.28. Jooksu võitjale kaotas ta 15 sekundit. Sellel distantsil tegi kaasa 21 sportlast.



                                                                Fotod: Marko Mumm

 

Poiste U14 vanuseklassi 1kilomeetri jooksu stardis oli Elimar Asko, kes jooksis välja 15.koha ajaga 3.48. Koguni 9 Elimarist ettepoole jäänud konkurenti olid temast aasta vanemad. 

Kõik meie võistlejad saavad veel ka järgmisel aastal kaasa teha samas vanuseklassis. Jõulumäel saavad jooksusõbrad joosta jälle 6.mail, kui toimuvad Eesti murdmaajooksu meistrivõistlused. Karikavõistlused murdmaajooksus toimuvad järgmisel aastal 21.oktoobril Järvakandis.

Eesti koondise kutse Balti meistrivõistlusteks teenisid aga Naomi ja Viola, kes sõidavad Lätti 21.oktoobril. Jooksud toimuvad 22.oktoobril.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar