laupäev, 18. detsember 2021

Audentese jõuluvõistlustel sündisid mitu ilusat isiklikku rekordit

Kolmapäeval, 15.detsembril toimusid Tallinnas Audentese jõuluvõistlused, kus meil tegid kaasa Hanno, Carlyn, Emmeliine, Anete Kirke ja Eliise. Läksime nendele võistlustele treeningute pealt, eraldi valmistumata. Sportlastel oli päev enne võistlust puhkuse asemel täiesti tavaline treening.

U20 noormeeste 60 meetri jooksus tegi kaasa Hanno, kes eeljooksus sai ajaks 7,35. See aeg viis ta viiendana A finaali, kus ta läbis distantsi 7,29ga, mis on vaid 1 sajandiku võrra kehvem tulemus isiklikust rekordist. Kokkuvõttes Hannole viies koht. 

U20 neidude 60 meetri jooksus tegi kaasa Emmeliine, kes sai kolmanda koha ajaga 8,24. U18 neidude 60 meetri jooksus tegid kaasa Carlyn ja Anete Kirke. Carlyn võitis oma eeljooksu, püstitades uue isikliku rekordi 7,99. Senine rekord paranes 18 sajandiku võrra. See aeg viis Carlyni kolmandana A finaali, kus ta stardist väljajoostes aga komistas. Ajaga 8,06 oli ta kokkuvõttes neljas. Anete Kirke aeg eeljooksus oli 8,28. Sellega pääses ta B finaali. Seal jooksis ta välja aja 8,29, mis kokkuvõttes andis 10.koha.

 


U16 neidude 60 meetri jooksus püstitas Eliise kohe eeljooksus uue isikliku rekordi 8,44. Senine rekord paranes 6 sajandiku võrra. Selle ajaga pääses Eliise teisena B finaali, mille ta aga kindlalt võitis, püstitades taas uue isikliku rekordi 8,34. Kokkuvõttes talle seega 7.koht. 


Audentese jõuluvõistluse jookse saab vaadata Altiuse youtube kanalist (puudu on vaid Eliise B finaali jooks): SK ALTIUS YOUTUBE

 

Järgmised võistlused toimuvad juba 26.detsembril meie kergejõustikuhallis. 13.Karel Leetsari mälestusvõistluste registreerimiseks on sportlastel veel aega 21.detsembrini! Ootan endiselt registreerimisi.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar