pühapäev, 13. detsember 2020

Treeningud 14-20.detsember

Läkski nii nagu kartsime. Valitsuse otsusel hakkavad homsest, 14.detsembrist kehtima uued piirangud, mis väga palju mõjutavad ka treeningute läbiviimist. 

Sellest tulenevalt jääb esmaspäevast III treeninggrupp praegu jõulupuhkusele. Niipea kui võimalik, kutsume teid tagasi trenni! Seniks olge ise kehaliselt aktiivsed, liikuge palju õues, käige jooksmas, tehke kodus kõhu- ja seljalihaseid, kätekõverdusi! Nii olete jätkuvalt heas vormis kui taas trenni saab tulla. Ning millalgi tulevad kindlasti ka võistlused! Usun, et selles grupis on palju tublisid noori sportlasi, kes iseseisvalt paar nädalat hakkama saavad!

Sisetingimustes tohivad edasi grupis trenni teha Eesti koondise kandidaadid, keda meil on kokku 13 - 11 esimesest grupist ja 2 teisest grupist. 

Teised I ja II grupi sportlased saavad jätkata hallis individuaaltrennidega. See tähendab, et trenni võib teha maksimaalselt kahekesi ja teiste samal ajal hallis treenivate sportlastega ei tohi kokku puutuda! Selleks on mul vaja aga täpselt teada, kes vahemikus 14-20.detsember trenni edasi teevad. I grupist teevad kõik edasi, see on selge. Eelkõige ootan infot II grupi sportlastelt, kes meie sotsiaalmeedia gruppi ei kuulu ega pole märku siiani andnud oma plaanide kohta. Kõik, kes teevad trenni hallis, saavad selleks treeningplaani. Aga nüüd tuleb kiiresti märku anda, mis päevadel keegi teeb trenni ja kas tehakse üksi või koos ühe kaaslasega. II grupi treeningpäevadeks jäävad ikka esmaspäev, teisipäev, neljapäev. Osadel ka reede. Kellaaegade osas praegu piiranguid ei ole, see tähendab, et trenni võib ära teha ka hommikupoole kui selleks on võimalus! Võimalusel peaks vältima treeningaegasid, mil teeb trenni Eesti koondise grupp. Aga midagi hullu ei ole ka sellest, kui mõned üksikud samal ajal hallis veel trenni teevad. Peamine, et kõik ühel ajal ei tuleks.

Lisaks üritan igale päevale panna ka mõne individuaaltrenni, kus tohin juhendada korraga ühte sportlast. Selge on see, et kõigile ma seda anda ei jõua, aga proovin nii paljude sportlaste juurde jõuda kui võimalik. Selleks võtan ma ise juba sportlasega ühendust ja lepime aja kokku.

Esmaspäev, 14.detsember  
Eesti koondise grupp 16.30 Kergejõustikuhall
 
Teisipäev, 15.detsember 
Eesti koondise grupp 16.30 Kergejõustikuhall
     
Kolmapäev, 16.detsember 
Eesti koondise grupp 16.45 Rannastaadioni jõusaal
 
Neljapäev, 17.detsember
Eesti koondise grupp 16.30 Kergejõustikuhall
   
Reede, 18.detsember
Eesti koondise grupp 15.30 Kergejõustikuhall

Laupäev, 19.detsember
PUHKUS
 
Pühapäev, 20.detsember
PUHKUS

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar