laupäev, 26. detsember 2020

Aasta lõppeb siiski võistlusega

26.detsembril pidi toimuma meie 13.Karel Leetsari mälestusvõistlus, mis on üks talve oodatumaid kergejõustikuvõistlusi Eestis. Paraku on praegu olukord selline, et niivõrd suurt võistlust ei tohi ega saa korraldada. Seetõttu oleme mälestusvõistluse hetkel edasi lükanud. Kui veebruaris või märtsis seda kvaliteetselt ja kõrgel tasemel korraldada ei saa, tuleb paraku teha võistluse korraldamises aastane paus. Loodame parimat.

2020 siiski päris võistluseta ka ei jää. 28-29.detsembril toimub meie kergejõustikuhallis Pärnu aastalõpuvõistlus. Sellest tohivad osa võtta ainult Pärnu linna ja maakonna spordiklubide Eesti koondise kandidaadid. Erandina lubatakse starti ka endised ja praegused Pärnu Spordikooli õpilased, kes esindavad tänasel päeval mõnda muud klubi. Loomulikult on endiselt eelduseks, et sportlane kuulub Eesti koondise kandidaatide hulka! 

Nii saavad meie kõige tublimad siiski võimaluse korra oma vormi testida. Starti on oodata Eesti kiirjooksu tipud Henri Sai ja Ann Marii Kivikas. Henri võitis suvistel Eesti meistrivõistlustel kuldmedali nii 100 kui 200 meetri jooksus, Ann Marii krooniti Eesti meistriks 200 meetri distantsil, poole lühemal võistlusmaal võitis ta pronksi. Võistlemas näeb ka teisi meie tublisid sportlasi. Mitmed sportlased on võtnud eesmärgi püstitada kergejõustikuhalli rekord. Loodame, et nii läheb ka!

Võistlustel tegutsevad kohtunikena meie tublid noored, kellest paljud on end tõestanud juba ka üleriigilisel tasemel. Võistluste peakohtunik on Kertu Luik.

Võistlustele ei ole lubatud pealtvaatajaid, ka treeningud on sel ajal hallis keelatud!

ORIENTEERUV AJAKAVA (võib kohapeal pisut muutuda, palun sellega arvestada!)

Esmaspäev, 28.detsember

12.00 60m jooks M+N (elektrooniline ajavõtt)

12.30 60m tõkkejooks M+N (elektrooniline ajavõtt)

13.00 kaugushüpe M

13.00 kõrgushüpe N

13.45 kaugushüpe N

13.45 kõrgushüpe M

14.30 kuulitõuge M+N

Teisipäev, 29.detsember

12.00 teivashüpe M+N

13.15 600m N (käsiajavõtt)

13.30 kuulitõuge M+N

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar