reede, 8. mai 2020

Treeningud

Alates esmaspäevast pääsesime väikeste treeninggruppidega tagasi Rannastaadionile. Valitsuse otsus lubada treeningutele grupid, kus on maksimaalselt 9 sportlast, tähendas meile seda, et saame osaliselt oma treeningtöö taastada. 

Sellegipoolest tuli teha otsus, keda kõigepealt staadionile jälle kutsuda. Igati loogiline oli seda võimaldust pakkuda neile, kes viimased 7 nädalat treenisid pidevalt individuaalsete treeningplaanide alusel ja kes täitsid online treeningpäevikuid. Seega sai võimaluse kõigepealt staadionile treeningutele tulla I treeninggrupp (Arno ja Stuudiumi keskkonnas ÕT1 ja ÕT2 treeninggrupid). Ning teise poole staadionile tulijatest moodustavad praegu II grupi sportlased, kes tegelesid treeningutega ka distantsõppel (AE2 grupp). Kui seni olime treeninud nii, et I grupp käib täiskoosseisus trennis ühel ajal ja II grupp täiskoosseisus omal ajal, siis nüüd tuli kahest grupist teha 4 gruppi ning just see on peamine põhjus, miks kõige nooremad ehk III treeninggrupp veel tagasi treeningutele tulla ei saa. Neile ei ole kahjuks hetkel võimalik treeningaegu pakkuda. Teine põhjus peitub ka selles, et keelatud on igasugune kontakt treeningutel ja hoida tuleb 2 meetriseid vahesid sportlaste vahel. See tähendab, et igasugune mänguline tegevus (liikumismängud, teatejooksud) on välistatud. Ning kõige noorematega on kindlasti keerulisem ka 2 meetriseid vahesid hoida. Vanemad sportlased said sellega esimesel nädalal täitsa kenasti hakkama.

Niipea kui kaotatakse ära piirang, et grupi suurus tohib olla kuni 9 sportlast, taastub ka kogu meie treeningtegevus ja siis on trenni taas kõik oodatud! Annan sellest sel juhul koheselt siin lehel teada ja saadan välja Arnost ka kirjad lapsevanematele! Sellegipoolest soovitan ka kõigil III treeninggrupi noortel olla praegu kehaliselt aktiivsed. Sõitke rattaga, käige jooksmas, liikuge palju!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar