teisipäev, 26. mai 2020

Treeningud jätkuvad kõigile!


Keeruline aeg hakkab läbi saama ja alates 1.juunist  kaovad treeninggruppide suuruste piirangud. See omakorda tähendab seda, et kõik kergejõustiklased saavad treeningutele tagasi tulla.

Viimased kaks ja pool kuud on treeningutega jätkanud ligikaudu 35 minu õpilast (ligi 50% sportlastest). Piirangute tõttu ei ole kõige noorem treeninggrupp (III ehk AE1 Arnos) ja pool II grupist (ehk AE2) saanud treeningutele veel tulla. Kuigi Pärnu Spordikoolis lõppeb õppeaasta maikuuga ära, otsustasime teiste treeneritega, et kuni jaanipäevani teeme ikkagi kõigiga trenne. Õppetasu juunikuu eest ei võeta!

Pean saama parema ülevaate sellest, kes treeningutele tagasi tulevad järgmisest nädalast,  et saaksin koostada treeningute graafikud. Seega palun kõigil mulle kirja teel märku anda, et olete juunis treeningutele tulemas: romet.mihkels@mail.ee . Palun tagasisidet reedeks, 29.maiks. Siis saan hiljemalt 31.maiks meie kodulehele (www.skaltius.ee) üles panna juunikuu esimese nädala treeningute ajad! Treeningud toimuvad kõik Rannastaadionil. Samasuguse sisuga kirja saatsin täna kõikidele II ja III grupi lapsevanematele läbi Arno süsteemi! Kes ei ole vastavat kirja kätte saanud, siis vaadake palun Arnost üle, millise e-maili aadressi olete sinna sisestanud ja ega see kiri ei ole juhuslikult läinud teie rämpsposti hulka!


NB! Kirjutama ei pea need, kes juba praegu käivad treeningutel!

Ootan kõiki tagasi treeningutele!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar