laupäev, 7. detsember 2019

Noored võistlesid Võrus, Karl võistleb Portugalis

Täna toimus Võrus TV10 Olümpiastardi esimene finaaletapp, kus meie sportlastest tegid kaasa Viola ja Kaisa-Maria

Viola teenis maakondlikul etapil vanemate tüdrukute kuulitõukes teise koha tulemusega 10.45, täites sellega finaaletapi osavõtunormatiivi. Võrus asus kuuli tõukama 73 sportlast ning eelvõistlus kestis 2,5 tundi. Parimal katsel tõukas Viola seekord 10.14, mis kokkuvõttes andis tubli 13.koha. Finaali pääsust jäi puudu 38 sentimeetrit. 



Kaisa-Maria saavutas maakondlikul etapil nooremate tüdrukute 60 meetri jooksus kolmanda koha ajaga 9,31. Selle tulemusega alistas ta normatiivi ja pääses samuti Võrru võistlema. Võrus toimus kokku 15 eeljooksu ja kaasa tegi sel alal 80 võistlejat. Kaisa-Maria tegi kaasa viiendas eeljooksus, mille ta ka võitis, korrates isiklikku rekordit 9,31. Kõikide jooksude peale kokku tähendas see 21-22.koha jagamist. B-finaali pääs jäi 14 sajandiku kaugusele. 



Võrus oleks saanud kaasa teha ka Laur, kes maakondlikul etapil võitis esikoha vanemate poiste 60 meetri jooksus ajaga 8,14 (eeljooksus 8,10). Tervislikel põhjustel ta siiski Võrru võistlema ei läinud. Võrus oleks ta olnud võimeline võitlema A-finaali pääsu eest. Viimase ehk kuuendana pääses A-finaali 8,02ga. A-finaalis andis kuuenda koha aeg 8,09. B-finaal võideti Võrus ajaga 8,17. 


TV10 Olümpiastardi maakondlikul etapil tehti häid tulemusi meil veelgi. Nooremate poiste 60 meetri jooksus saavutas kolmanda koha Viljam ajaga 9,43. Esimesena jäi finaalist välja Karl-Martin, kes ajaga 9,62 saavutas seega 7.koha. Vanemate tüdrukute 60 meetri finaali jõudsid Eliise ja Viola. Eliise jooksis end lõpuks neljandaks, püstitades isikliku rekordi 9,00. Viola jooksis samuti välja isikliku rekordi 9,02. See aeg andis talle viienda koha. 


Nüüd aga pöidlad kõigil pihku, sest meie spordiklubi parim jooksumees Karl Mäe stardib homme Portugalis krossijooksu Euroopa meistrivõistlustel. Lissabonis toimuvatel tiitlivõistlustel osaleb kokku 5 Eesti jooksjat - 4 meest ja 1 naine. Pühapäeval antakse kohaliku aja järgi 12.35 start meeste jooksule. Distantsi pikkuseks on 10 kilomeetrit ja 225 meetrit. Loodame, et Karl suudab teha sellise jooksu, et endal midagi sisse kripeldama ei jää!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar