pühapäev, 6. oktoober 2019

Treeningud ja võistlused 7-13.oktoober

Täna toimus Niidupargis 47.Kadrijooks, kust võtsid osa ka paljud meie sportlased. Tore oli näha, et igast grupist olid paljud jooksma tulnud! Tehti ka mitmeid häid tulemusi, ent pikema kokkuvõtte teen jooksust siis, kui võistluste protokoll minuni jõuab. Kadrijooks on olulisel kohal meie sügiseses ettevalmistuses, seetõttu oli tore näha, et puudujaid oli vanemates gruppides vähe.

III grupist olid jooksmas täna Chrystal, Taaniel, Kreteliis, Lorete-Maria, Kert, Randor, Martin, Lisandra E., Lisandra M., Karl-Martin, Mirraslava, Kaur, Madleen.
II grupist jooksid täna Viola, Iiris, Tristan, Laur, Janek, Johanna, Martha, Kaisa, Egle, Eliise, Nora, Grethe-Karoline, Laura.
I grupist jooksid Ann Marii, Kätlin, Emma, Mirtel, Kertu, Kelly, Greete-Liis, Herman, Hanno, Kristo. Põhjusega puudusid täna Carlyn, Pilleriin, Mikk, Karl-Martin. Kohtunikuna oli täna ametis Maria ning raja kõrval aitas trennikaaslasi Anete.

Kui kellegi ära unustasin, siis parandan vea kohe, kui võistluste protokoll käes!

Veelkord rõhutan seda, et treeningutel peab olema sobilik riietus. Madala säärega sokid vahetage pikemate vastu välja, kasutage jooksukindaid ja mütsi. Kindlasti peab jälgima, et kurk ei oleks treeningu ajal paljas. Paksu jopega muidugi trenni teha ei saa. Kasutage mitut riietuse kihti dressipluusi all (soe pesu!). Pärast treeningut peab vahetama märja särgi kuiva vastu. Rannastaadionil töötavad pidevalt ka saunad, pärast treeningut on väga kasulik seal pisut istuda ja end üles soojendada. Saun on ka väga hea taastumisvahend, seega kasutage seda.

Laupäeval toimuvad Jõulumäel Eesti murdmaajooksu karikavõistlused, kust ka mitmed meie tublid jooksjad osa võtavad. Täpne võistlejate nimekiri selgub nädala esimeses pooles.

Esmaspäev, 7.oktoober
III grupp 15.30-16.30 Rannastaadion
II grupp 16.30-17.45 Rannastaadion
I grupp 17.30 Rannastaadion

Teisipäev, 8.oktoober
II grupp 16.00-17.30 Rannastaadion
I grupp 17.15 Rannastaadion

Kolmapäev, 9.oktoober
III grupp 15.30-16.30 Rannastaadion
I grupp 16.30 Rannastaadion

Neljapäev, 10.oktoober
II grupp 16.00 Rannastaadion
I grupp 17.15 Rannastaadion

Reede, 11.oktoober
III grupp 15.30-16.30 Rannastaadion
I grupp 16.30 Rannastaadion. Trenni ei tee need, kes laupäeval Jõulumäel jooksevad!

Laupäev, 12.oktoober
Eesti murdmaajooksu karikavõistlused Jõulumäel. Info tulekul!

Pühapäev, 13.oktoober
PUHKUS

47.Kadrijooksu pildid, 6.oktoober 2019 





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar