laupäev, 12. oktoober 2019

Eesti murdmaajooksu karikavõistlused

Täna toimusid Jõulumäel Eesti murdmaajooksu karikavõistlused, kus Altiuse sportlased jõudsid kahel korral poodiumile. 

U14 vanuseklassi tüdrukute starti oli tulnud kokku lausa 38 jooksjat ning toimus 2 jooksu. Esimeses jooksus osalesid meil Egle ja Eliise, kelle jaoks need olid esimesed suured murdmaajooksu võistlused. Mõlemad tüdrukud jooksid aga väga hästi. Egle lõpetas jooksu koguni teisena, saades ajaks 3.37. Eliise tegi võimsa lõpuspurdi, möödus viimasel sirgel mitmetest vastastest ja sai ajaks 3.57. Selles jooksus andis see 6.koha. Teises jooksus osales meil Viola, kes eelmisel aastal oli ajaga 3.34 viies. Seekord finišeeris Viola oma jooksus teisena, saades ajaks 3.21. Kahe jooksu kokkuvõttes tähendas see seda, et Viola oligi saanud teise koha, Egle 12.koha ja Eliise 22.koha. Kokku said tulemuse kirja 36 sportlast.



U16 vanuseklassi tüdrukute 2 kilomeetri jooksus tegid kaasa Mirtel ja Pilleriin. Selles vanuseklassis tegi kaasa 35 jooksjat ning taas toimus 2 jooksu. Esimeses tegi meil kaasa Pilleriin, kes alles täna hommikul jõudis tagasi reisilt. Jooks oligi raske ning tulemusega 9.32 sai Pilleriin 32.koha. Teises jooksus valmistas väikese üllatuse mulle Mirtel, kes tegi väga vapra jooksu ning ületas finišijoone ajaga 8.18. See andis oma jooksus 10.koha ja kahe jooksu kokkuvõttes 14.koha. 

U18 vanuseklassi neidude 3 kilomeetri jooksus tegid kaasa Kelly ja Ann Marii. Kui Kellyt oleme ikka harjunud pikematel jooksudel nägema, siis Ann Marii jaoks oli tegemist uue katsumusega, aga mingisugust tagasisidet tema seisust oli meil vaja saada. Siin osales kokku 24 jooksjat ning toimus üks jooks. Kelly lõpetas jooksu ajaga 13.18, mis andis 12.koha ja Ann Marii sai ajaks 13.32, mis andis kokkuvõttes 15.koha. 

Meeste 10 kilomeetri jooksus saavutas täna kolmanda koha Karl, kelle aeg oli 34.08. Jooks kulges aga raskelt, sest juba neljandast kilomeetrist oli Karl hädas kõhuprobleemidega. Nii kulges jooks äärmiselt keeruliselt, aga pooleli jätta jooksu ka ei saanud, sest selle jooksu põhjal pannakse kokku murdmaajooksu Euroopa meistrivõistlustele sõitjate nimekiri. Hetkeline seis ongi selline, et Karl saab edasi valmistuda tiitlivõistlusteks, mis toimuvad 8.detsembril Portugalis, Lissabonis. 



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar