esmaspäev, 30. oktoober 2017

Esimesed võistlused

Talvine võistlushooaeg muudkui läheneb ja kuna täna sai selgeks kahe võistluse toimumise aeg, siis on sobilik sellest varakult ka teada anda. Siis saavad kõik oma plaane paremini sättida, et võistlustel kindlasti kohal olla.

Algamas on peagi taas TV10 olümpiastardi uus hooaeg. Teist aastat korraldan Pärnu linna ja maakonna eelvõistlusi mina ja seega annan teada, et I etapp toimub Pärnu Spordikooli kergejõustikuhallis 29.novembril (kolmapäeval) algusega kell 15.00!

Sel aastal on TV10 olümpiastardi võistlussarjas kaks vanuseklassi:
1) Vanem vanuseklass, sünniaastad 2004-2005
2) Noorem vanuseklass, sünniaastad 2006 ja nooremad

Esimesel etapil on kavas:
Poiste vanem vanuseklass - 60 meetri jooks ja teivashüpe
Tüdrukute vanem vanuseklass - 60 meetri jooks ja kuulitõuge
Poiste noorem vanuseklass - 60 meetri jooks ja kõrgushüpe
Tüdrukute noorem vanuseklass - 60 meetri jooks ja kõrgushüpe

Kõik alavõitjad ja üle-eestilise etapi normatiivide täitjad saavad õiguse osaleda TV10 olümpiastardi finaaletapil 9.detsembril Võrus!

29.novembril tahan võistlemas näha kõiki II ja III treeninggrupi noori, kes mahuvad antud vanuseklasside sisse! 


Teine võistlus on muidugi talvise võistlushooaja suurim Pärnus toimuv võistlus - Karel Leetsari mälestusvõistlus, mis tänavu toimub 30.detsembril (laupäeval) Pärnu Spordikooli kergejõustikuhallis! Sel aastal toimub võistlus juba kümnendat korda! Üsna pea hakkab värsket informatsiooni ilmuma võistluste facebooki lehel: https://www.facebook.com/leetsarimemoriaal/ 

Kes ei ole sellele leheküljele veel "Meeldib" vajutanud, saab selle vea kiiresti parandada, et võistluste informatsiooniga pidevalt kursis olla! 

Karel Leetsari mälestusvõistluse eesmärk :

Võistluse eesmärgiks on mälestada Karel Leetsari ning populariseerida kergejõustikku Pärnu linna noorte seas.

Karel Leetsar oli 1990. aastal sündinud Pärnu Spordiklubi Altiuse kergejõustiklane, kes hukkus traagiliselt tööõnnetuses 10.juulil 2008. Karel Leetsari isiklik rekord kõrgushüppes oli 1.86. Sellest tulenevalt on mälestusvõistluse peaalaks meeste kõrgushüpe. Võistlus toimub alates 2009.aastast ja võistluste rekord meeste kõrgushüppes kuulub 2012.aastast Karl Lumi nimele tulemusega 2.20.


Tegu on väga olulise võistlusega minu jaoks. Korraldan seda võistlust juba 2009.aastast ning loodan väga, et kõik I, II ja III treeninggrupi sportlased leiavad koos emade-isadega aega sel päeval võistlustele tulla! Lisaks täiskasvanute aladele on eraldi kavas ka 60 meetri jooksud kõikidele noorteklassidele! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar