pühapäev, 5. märts 2017

Võistluste tulemusi

Laupäeval, 4.märtsil toimus Leedus, Šiauliais U18 vanuseklassi Balti maavõistlus, kus Eesti koondist esindas Henri, kes tegi kaasa 60 meetri jooksus ja 4x200 meetri teatejooksus. Leedus oli vana kergejõustikuhall, mis oli väga kitsas, mistõttu olid jooksukurvid äärmiselt järsud ja kõrged. Selliste jooksukurvidega halli Eestis tänasel päeval enam ei ole. Kurvid olid niivõrd järsud, et lihtne ei olnud ka lihtsalt seista kõige välimisel rajal. Suurte kiirustega selliste kurvide jooksmine oli meie sportlastele suur väljakutse.

60 meetri jooksus võitis  Henri esikoha uue isikliku rekordiga 6,99! 4x200 meetri teatejooksus jooksis ta teist vahetust. Avavahetuse jooksja andis Henrile pulga teisena, aga kohe pärast esimest kurvi möödus Henri vastasest ja tegi ka väikese vahe sisse. Järgmised 2 vahetust enam liidrikohta ei loovutanud ning nii tuli ka siit esikoht! Seega õnnitleme kahekordselt Balti meistrit!




Tore on see, et meil õnnestus vormikõvera tipp ajastada kaheks kõige tähtsamaks võistluseks sel talvel. Eesti U18 vanuseklassi meistriks 60 meetri jooksus tulles jooksis Henri rekordiks 7,01 ja nüüd Balti maavõistlusel 6,99. Hooaeg oli pikk ja üsna veniv, seetõttu olen väga rahul, et treeningplaanid töötasid edukalt. Nüüd on Henri võistlushooaeg läbi, ees ootamas kergem treeningnädal ning seejärel asume juba valmistuma suviseks võistlushooajaks. Ettevalmistust alustame märtsi keskel Portugali laagris.

Nädala sees, kolmapäeval toimus aga meie kergejõustikuhallis Pärnu Spordikooli hüppajate seeriavõistluse II etapp, kus seekord oli kavas teivashüpe. Rõõmu tegi see, et kokku osales meie spordiklubist 17 teivashüppajat. Meeste arvestuses kerkis kõige kõrgemale U16 arvestuses kaasa teinud Mikk, kes sai jagu 3.46st. Seejärel üritas ta veel kõrgust 3.65, mis oleks tähendanud uut isiklikku rekordit, ent seekord see kõrgus veel ei alistunud. U18 vanuseklassis püstitas Kristo uue isikliku rekordi 3.41. 
U18 neidude arvestuses ületas Ramona 2.81 ning Kätlin püstitas uue isikliku rekordi 2.71. Tüdrukute U16 arvestuses tegid kaasa tüdrukud, kes teivashüpet trennis alles mõned korrad proovinud. Ann Marii ületas 2.26, Kätlin 2.16, Vanessa 1.96. U14 vanuseklassis oli edukaim Carlyn, kes ületas 2.71, Martha-Liset sai jagu kõrgusest 2.66. 


Pärnu Spordikooli hüppajate seeriavõistluse III etapp toimub 9.märtsil, neljapäeval algusega kell 16.30! Algselt pidi see toimuma 7.märtsil, ent samale päevale tõsteti Pärnu koolinoorte meistrivõistlused U14 ja U12 vanuseklassile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar