pühapäev, 4. september 2016

Meeldetuletus

Homsest hakkavad kõik treeninggrupid taas treeningutel käima. Siinkohal ongi sobilik veelkord üle korrata põhitõed, mida tuleks meeles pidada!

* Elementaarne viisakus - staadionile (edaspidi ka kergejõustikuhalli) tulles tervita administraatorit. Tervita oma treenerit ja kindlasti ütle tere ka teistele staadionil viibivatele treeneritele ja töölistele. Treeningu lõppedes ütle viisakalt ka head aega!

* Staadionil on avatud riietusruumid. Ukse peal on silt, milline kuulub poistele ja milline tüdrukutele! Kõige nooremad kapivõtmeid ei saa, riided riputa nagisse! Ära viska riideid pingi peale ega pingi alla. Vanemad grupid saavad administraatori käest küsida kapivõtme, mis tuleb kindlasti treeningu lõpus tagastada! Riietusruumid tuleb korras hoida: prügi maha ei viska, duširuumid on pesemiseks, mitte veega mängimiseks!

* Treeningule tulles vaheta ära riided ja liigu iseseisvalt tribüünidele. Täpse kogunemiskoha selgitame välja esimeste treeningute käigus. Enne treeningu algust ei ole lubatud staadionil joosta! Treppidel jooksmine on samuti keelatud! Istepingid on istumiseks, ära jalgadega pinkide peal ole.

* Riietu vastavalt ilmastikule! Septembris toimuvad kõik treeningud Rannastaadionil (lisaks ka varustaadionil, rannapargis ja rannas). Kogunemine on alati staadionil! Kui spordiriided maha ununevad, ei saa kahjuks treeningut kaasa teha! Võta treeningule kaasa pudel vett. Rannas on tuuline, ole valmis, et treening võib toimuda ka rannaliival või rannapargis, kotis võiks alati olemas olla pikad dressid.

* Kui puudud trennist järjest kaks korda, tuleb selle põhjusest treenerile teada anda! Saada sõnum numbrile 56 625 246 või kirjuta meilile romet.mihkels@mail.ee

* Jälgi, et su õppetasu oleks alati makstud! Kellel sel õppeaastal on järjest 2 kuud maksmata, seda trenni kahjuks lubada ei saa enne kui võlgnevus on likvideeritud.

* Treeningu lõpus veendu alati, et kõik treeningpaigad oleksid korras! Ühtegi treeningvahendit ei tohi staadionile välja jätta! Mattidel peab alati peal olema vihmakate treeningu lõpuks. 

* Treeningute ajal on võimalik kasutada kahte tualettruumi: esimene asub riietusruumis, teine staadioni fuajees (administraatori juures)

* Võta treeningutest järjepidevalt osa! Ainult nii on trennitegemisest ka kasu! 

* Ole treeningutel rõõmsameelne, alati viisakas ja abivalmis! 


Tuletan veelkord meelde ka treeningute ajad septembris:

III grupp (2005-2008 sünniaastad)
Esmaspäeviti 15.30-16.30, kolmapäeviti 15.30-16.30, reedeti 15.45-16.45

II grupp (2003-2004 sünniaastad, erandina mõned 2005)
Esmaspäeviti 16.30-17.45, teisipäeviti 16.00-17.30, neljapäeviti 16.00-17.30

I grupp (2002 ja vanemad)
Esmaspäeviti algusega 17.30, teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäevati 17.15, reedeti 16.45

Kõik treeningud toimuvad Pärnu Rannastaadionil (Ranna pst 2).

Edukat trennitegemist!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar