neljapäev, 15. september 2016

Kevadine lõunalaager

Väga oluline informatsioon kõige vanema ehk I grupi sportlastele! 

Igal kevadel oleme 2 nädalat veetnud laagris soojemas kliimas. Oleme käinud kahel korral Hispaanias, kahel korral Portugalis, korra Küprosel. Viimati olime käesoleval aastal Portugalis Falesias. 

Huvi korral laagerdame ka 2017.aastal. Hetkeseisuga pakun taas välja Portugali Falesia, kuigi oleme igal aastal laagrikohta vahetanud. Samas ei ole ma asukohta veel lukku pannud ja igasugused ettepanekud on teretulnud.

Küll aga on kiire sellega, et laagri seltskond kokku panna. Selle nädala lõpuks soovin teada saada, kes on laagrist huvitatud. Sel aastal on seltskonna suuruseks maksimaalselt 12 inimest. Kui soovijaid peaks olema rohkem, olen sunnitud sportlike printsiibide alusel tegema valikuid. Meie viimases laagris oli inimesi liiga palju ning kogu laagri korraldamine võttis meeletult aega ja energiat.

Seoses väga segaste muudatustega kooli vaheaegade kuupäevade osas Pärnu linnas, ei ole laagri kuupäevad veel selged. Kui seltskond paigas, arutame läbi kuupäevad. Esimene väljaminek - lennupiletid - tuleb osta tõenäoliselt novembris.

Nii et olge kiired ja täpsed, arutage antud teema kodus vanematega läbi. Hiljemalt 18.septembriks ootan huviliste märguandeid! Ka kõik küsimused laagri kohta on muidugi igati oodatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar