reede, 19. august 2016

Pärnumaa meistrivõistlustest

14 ja 15 augustil toimusid meie uue Rannastaadioni esimesed võistlused, kui kahel võistluspäeval selgitati välja Pärnumaa meistrid. Võistlused olid lahtised, seetõttu oli meile külla tulnud ka mitmeid välisvõistlejaid. Võistlused olid ka peaprooviks 27.augustil toimuvale suurele kergejõustiku õhtumiitingule, kuhu tulevad võistlema väga paljud äsja Rio olümpiamängudel osalenud sportlased nii Eestist kui välisriikidest.

Nende võistlustega nägime ära ka selle, kes ja kui palju on viimase kuu aja jooksul trenni teinud. Suurepäraseid tulemusi nendel võistlustel ei näidatud, aga mõned ma siiski esile tõstan.

Heas hoos nendel võistlustel oli Henri, kes 100 meetri jooksus tuli meeste arvestuses kolmandaks igati korraliku tulemusega 11,22. Lisaks jooksis ta esimest korda elus 400 meetri distantsil, kus saavutas neljanda koha 53,59ga. 

Naiste teivashüppe võitis Ramona 2.50ga. Väga hea võistluse tegid aga meie C klassi tüdrukud. Teiseks tuli Martha-Liset uue isikliku rekordiga 2.40 ja kolmas oli Carlyn 2.30ga. Mõlemad tüdrukud on B vanuseklassi edetabelis tõusnud jagama 10-16.kohta.

Tüdrukute B vanuseklassi kaugushüppes tuli teiseks Vanessa 4.77ga. Kuulitõukes tuli neljandaks Ethel korraliku tulemusega 10.15. Isikliku rekordi heitis kettaheites Elisa, kes sai parimal katsel kirja 23.49. Kõrgushüppe võitis Elisa 1.55ga. 

Lisaks tehti veel paar väga head 100 meetri jooksu. Tüdrukute B vanuseklassis tuli maakonna meistriks Ramona isikliku rekordi lähedase 13,23ga. Eeljooksude kiireim oli Ann Marii 12,99ga, aga kaugushüppes vigastas ta oma jalga ning seetõttu pidi ta kõikidest järgmistest aladest loobuma. Naiste arvestuses tuli teiseks Liisbet 13.43ga. Kolmas oli Carol 13.51ga. 

Väga hea odaviske võistluse tegi B vanuseklassis Karl-Martin, kes ise veel C klassi sportlane. Ta tuli teiseks väga hea tulemusega 43.51. B vanuseklassi hooaja edetabelis tõusis ta sellega 11.kohale! 






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar