neljapäev, 28. juuli 2016

Balti maavõistlus pakkus positiivseid emotsioone

Täna toimunud B vanuseklassi Balti maavõistlusel läks meie sportlastel väga hästi. 

Kõige edukamalt esines Ann Marii, kes esmalt võitis esikoha tüdrukute 300 meetri jooksus, püstitades isikliku rekordi 40,57. Talvel jooksis ta seda distantsi veel 43,30ga. Tänane aeg on aga niivõrd kõrgest klassist, et jäi vaid 2 sajandikuga alla Eesti kõigi aegade tipptulemusele selles vanuseklassis. Oma teise Balti meistritiitli võitis Ann Marii teatejooksus. Väike-Rootsi teatejooksu ei olnud tal lihtne jooksma minna, sest 300 meetri jooksu järel oli puhkeaeg teatejooksuni vaid 50 minutit. Teatejooksus tuli tal taas joosta 300 meetrit, ent ta tegi ka seal väga hea jooksu, tõstes Eesti koondise enda vahetuse lõpuks koguni esikohale. Tänased võidud olid talle esimesteks Balti maavõistlustel.




Suurepärase 100 meetri tõkkejooksuga sai hakkama Ethel, kes oli kolmas 15,15ga, mis tähistab ka kindlalt isiklikku rekordit. Täna joosti tõkkeid muideks pikema vahega, kui Eestis kombeks. Rahvusvaheline tõkkevahe on Eesti omadest pikem ning seetõttu valmistusime tänaseks jooksuks väga korralikult. Jooks õnnestus suurepäraselt!




Märkimisväärset stabiilsust on sel hooajal kõrgushüppes näidanud Elisa, kes täna alistas kõrguse 1.64. Juuli alguses püstitatud isiklikule rekordile jääb see alla vaid ühe sentimeetriga. Elisa alistas kõik kõrgused täna esimesel katsel ning teenis seetõttu väga tubli kolmanda koha. Esimesed kaks tüdrukut hüppasid vaid 3 sentimeetrit enam.



Alles paar päeva tagasi koondise kutse teeninud Ramona sai samuti täna kenasti hakkama, kui jooksis 300 meetri distantsil ajaks 43,22. Sellest kiiremini on tänavu suvel jooksnud Eestis neli tüdrukut (tänane Ann Marii tulemus on mõistagi uus hooaja edetabeli parim aeg). Näiteks eelmisel suvel oleks Ramona tänane aeg olnud lausa paremuselt teine tulemus. 




Jään tüdrukute esitustega täna väga väga rahule! Eesti koondis võitis tänasel Balti maavõistlusel U16 vanuseklassis kindla esikoha Leedu ja kolmandaks tulnud Läti ees!

Võistluste pildid:

U16 Balti maavõistlus 28.juulil Rakveres: https://goo.gl/photos/Z1v3iuS9jXUUKaQZ7
U18 Balti maavõistlus 22-23.juulil Vilniuses: https://goo.gl/photos/bHUQP496tXTEumFh9





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar