teisipäev, 11. november 2014

Mõned ilusad rekordnumbrid

Eilsetes trennides joosti mõned ilusad rekordid 30 meetri jooksus, mis väärivad ka siin ära märkimist.

III grupis ehk kõige nooremate hulgas paistis silma Laur, kes jooksis välja aja 4,48. Väärib märkimist, et Laur sai septembris alles 8 aastaseks! Lisaks osales Laur veel pühapäeval 30.Jõulumäe metsajooksu võistlusel, kus saavutas oma vanuseklassis 1 kilomeetri jooksus esikoha ajaga 4.30!

II grupis püstitas jälle isikliku rekordi Elisa, kes jooksis esmakordselt alla 3,70 - eilne aeg 3,68 tähendas 3 sajandikulist rekordiparandust. 10 kõige kiirema minu käe all treeninud tüdruku hulka pääsemiseks tuleb joosta veel kõigest 2 sajandikku kiirem aeg. Elisa areng on olnud aga tõesti märkimisväärne. Poiste arvestuses parandas taas rekordit Jürgen, kes on minu juures trennis käinud vaid paar nädalat. 13 aastane noormees jooksis eile uueks rekordiks 3,56.

I grupis näitas päeva kõige kiiremat aega Jakob, kes parandas isikliku rekordit 1 sajandiku võrra - uued rekordnumbrid on nüüd 3,18. Martin K viis rekordi 3,44ni, Artur 3,45ni. Sellel grupil on veel käimas rasked treeningperioodid, seega ootame nendelt säravaid jooksutulemusi detsembrikuus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar