laupäev, 11. oktoober 2014

Eesti murdmaajooksu karikavõistlused Jõulumäel

Tänane jooksuvõistlus pakkus meile palju häid tulemusi: kaks poodiumikohta ning lisaks mitmeid kohti kuue ja kümne parema seas.

Alustama peab tüdrukute b vanuseklassi 500 meetri jooksuga, sest seal tegi väga tugeva etteaste Hanna. Kokku oli stardis 17 tüdrukut, kes olid jaotatud kahte jooksu. Hanna ja Liisbet startisid teises jooksus. Väga tugeva jooksu teise poolega võitis Hanna täna esikoha, saades ajaks 1.19. Järgnevat edestas ta 2 sekundiga. Eriti muljetavaldav oli tema lõpuspurt, täna jõudis Hanna väga hästi joosta. Tema saavutuste reas läheb see tulemus kindlasti kolme kõige säravama tulemuse hulka. Siiani oli ta võitnud hõbemedali 60 meetri tõkkejooksus Eesti meistrivõistlustelt ja sel kevadel võitis tüdrukute 4x100 meetri teatevõistkond samuti hõbemedali Eesti noorte meistrivõistlustelt. Õnnitleme Hannat veelkord!




Väga julgelt jooksu alustanud Liisbet distantsi teises pooles väsis. Väga raskeks osutunud jooksu järel sai tema lõppkohaks 16.

Väga tubli etteaste tegid täna ka C vanuseklassi tüdrukud. Stardis oli neid lausa viis. Kokku oli stardis 28 tüdrukut ning kokku toimus 3 jooksu. Esimeses jooksus startis Anett Maria, kõik ülejäänud meie tüdrukud oli pandud viimasesse jooksu. Esimeses jooksus kaasa teinud Anett Maria tegi väga julge jooksu, minnes kohe stardis grupi etteotsa. Vapralt lõpuni joostes tuli ta oma jooksus teisele kohale ajaga 1.25,0. Kolme jooksu peale kokkuvõttes andis see 28 tüdruku hulgas 9.koha! 
Tõeliselt põnev oli viimane jooks, kus kohad jagati ära alles viimastel meetritel. Tugeva lõpuspurdi teinud Ann Marii lõpetas jooksu kolmandana, ajaks 1.18,2. Elisa oli viies 1.19,0ga. Kuna viimane jooks oli ka kõige kiirem, siis jäigi Ann Marii kokkuvõttes kolmandaks ja Elisa viiendaks! Kusjuures võitja ja teise koha aeg oli 1.18,0. Seega kaotasid meie tüdrukud parimatele ülinapilt. Lisaks olgu siinkohal mainitud, meie tüdrukute ette jäänud konkurendid olid ka aasta vanemad. Kolmanda jooksu seitsmendana lõpetanud Vanessa oli kokkuvõttes jagamas 10-12.kohta ajaga 1.26,0. Ramona tuli 1.29,0ga kokkuvõttes 15.kohale. Kõikide tüdrukute etteastete kohta saab öelda ainult häid sõnu, nende jooksu oli tõesti kihvt vaadata!
 C klassi tüdrukud veel pisut enne starti



 Anett Maria oli meie esimene tüdruk, kes jooksma asus. Oma jooksu teine koht ja kokkuvõttes tubli 9.koht!

C vanuseklassi tüdrukute viimane jooks on saanud stardi! Sinistes särkides on hästi nähtaval Vanessa, Elisa, Ann Marii, Ramona.

 Kolme parema sekka jõudis Ann Marii, kelle tugev lõpuspurt oleks võinud isegi varem alata!


Number 243 - Mikk asub poiste C vanuseklassi 1000 meetri starti.

Väga tubli etteaste tegi täna naisjuunioride 500 meetri jooksus Inger, kes tuli 13 tüdrukuga osavõtul toimunud jooksus neljandaks 1.19,0ga. Meeste 8 kilomeetri jooksu stardis olnud Karl võttis tänast jooksu kui tugevat treeningut. Viimased kuu aega on ta kergelt jooksmas käinud ja pigem puhanud, et uueks hooajaks järgmisel nädalal põhja hakata laduma. Täna tuli ta kuuendaks ajaga 28.40,0. Meesjuunioride 5 kilomeetri jooksus oli Johann üheksas ajaga 21.02,0. Poiste C vanuseklassi 1 kilomeetri jooksus oli Mikk ajaga 4.17,0 viieteistkümnes.




Homme toimub aga Niidupargis Kadrijooks!
Info jooksu kohta on siin lehel täiesti olemas, pisut allpool. Kuna ma ise pean hommikul vara Pärnust ära sõitma, peate võistluspaigas ise hakkama saama. Kõiki abistab kohapeal alates 11.30st Kerstin, kes aitab vajadusel noorematel võistlejakaarti täita ning annab ka nõu, kuidas jooksma peaks! Mina saan pärast jooksu näha protokolli, siis näen ma ära teie ajad ja kohad, lisaks saan ülevaate, kes siis täpselt ikkagi jooksmas käisid! Nii et homme kõik jooksma! Kell 12 antakse esimene start, selleks ajaks pead olema soe ja jooksuks valmis. Ära unusta ennast kohapeal registreerida!

 Minu äraolekul noorematele gruppidele trenne andnud Kerstin on kõiki Altiuse jooksjaid homme abistamas Niidupargis alates 11.30st. Kes on hädas enda kirja panemisega, võib julgelt Kerstini poole pöörduda!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar