pühapäev, 1. september 2013

Võistlustulemustest

Eelmisel laupäeval, 24.augustil toimus Pärnus Koidula staadionil Laste kergejõustikupäev, mille viis Pärnus läbi Eesti Kergejõustikuliit. Kui hommikul toimus õpetajatele ja treeneritele staadionil koolitus, siis alates kella 15.00st kuulus staadion lastele. Toimus meeskondlik võistlus erinevatel kergejõustiku aladel. Võistkonnad olid kuueliikmelised. Spordiklubi Altiuse võistkonda kuulusid poistest Andry H. ja Rannar ning tüdrukutest Elisa, Vanessa, Andra ja Anett Maria. Kokku osales 7 võistkonda ning meie võistkond saavutas väga kindla esikoha. Kavas oli redelijooks, topispalli vise, oda "vortexi" vise, vormel 1 (takistusjooks, kus tuli teha kukerpalli, joosta üle tõkete ja postide vahelt), ristkeks, paigalt kaugushüpe ja kõige lõpus vastupidavusjooks. Võistlustel tehtud pildid on üleval meie fotoalbumis: http://public.fotki.com/skaltius/prnu-laste-kergejus/

Vahvamad pildid panen siia postituse lõppu üles ka. 

Eile ja täna toimus aga Jüri Jaansoni kahe silla jooks. Eile oli kavas lastejooksud, kus ka meile mitu auhinnalist kohta tuli. 10-11.aastaste tüdrukute jooksus tuli meile lausa kaksikvõit, kui esikoha sai Vanessa ning teisena lõpetas Ann Marii. Sama vanade poiste jooksus tuli samuti esikoht meile, kui võidu napsas teiste eest Mikk. 

Täna toimus aga põhijooks ehk 8,9 kilomeetri jooks. Meie esinumbrina oli stardis muidugi ka Karl, kes tegi täna väga korraliku jooksu, kui lõpetas üldarvestuses 18.kohal isikliku rekordiga 31.08. Eelmise aasta aeg paranes ligemale 40 sekundiga ning sel aastal oli rada veel pisut pikem ka. Meesjuunioride arvestuses kuulus Karlile aga teist aastat järjest esikoht! Veel olid täna jooksmas Madis, Martin, eilse lastejooksu võitjad Mikk ja Vanessa, Hans, Herman, Georg ja Karin.

Nüüd aga Laste Kergejõustiku päeva pildid eelmisest laupäevast:














Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar