reede, 26. november 2010

Tööpäev Tartus

Täna sõitsime mina, Rait, Inger ja Brigita Tartusse, kus meid ootas Tartu Ülikooli õppejõud Kaja Hermlin. Läksime sinna, et saada pisut näpunäiteid, mida saaks parandada nende kehahoiakus, harjutuste sooritamises, milles seisnevad suuremad puudujäägid lihaskonnas ja liigestes. Meid võeti väga hästi vastu ja siinkohal kindlasti täname meie abistajat! Mitu tundi kestnud ülevaatus, testimine, soovituste jagamine kulus ära ja loodetavasti said ka meie tulevikulootused pisut targemaks ja ka indu juurde, et mida tuleks teha, et sportlikud saavutused veelgi paraneksid.

Pärast seda läksime aga Tartu Ülikooli spordihoonesse trenni tegema.  Hall oli mõnus - suur ja avar. Üks treening sellistes tingimustes kulus marjaks ära. Täna jooksid Rait, Inger ja Brigita esimest korda ka 30m lendlähtest. Tüdrukud jooksid naelikutes, Rait tossudes. Rait tegi 2 jooksu - 3,08 ja 3,09. Ei ole üldse viga. Rait ise lootis enamat, ent arvestades, et käib alles novembrikuu, on seis vägagi okei. Väike põige lähiajalikku näitab järgmist: aasta tagasi 21.novembril jooksis Rait 3,19. Isiklik rekord sündis Raidil aga 2.veebruaril. Ei saa seega kuidagi kurta hetkeseisu üle.
Inger piirdus ühe jooksuga, pisut andis tunda taas hüppeliiges - sellegipoolest oli aeg korralik 3,87. Aasta tagasi 17.november tuli ajaks 3,98.
Brigita jooksis esmalt 3,73 ja siis 3,65. Täpselt aasta tagasi 26 november jooksis Brigita 3,89.

Mulle väga meeldis tänane trenn. Olgugi, et tegime kergelt ja ei midagi uut ega erilist, siis millegipärast tahan kolme kohalviibinut kiita! Loodan, et pisike reis andis indu juurde ja detsember sujub meil veel paremini.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar