laupäev, 26. juuni 2010

Laagrist

Läbi on saanud kaks päeva ja ees ootamas viimane. Tänase treeningu eesmärk oli koguda teravust ning samas natuke väsitada erinevaid lihasrühmi. Jarmo ja Ranno rõhk oli täna tõketel. Rahule jääda ei saanud, sest vaid üks jooks õnnestus Jarmol hästi. Probleeme oli keskendumisega, pingutamisega või muu säärasega, mis tänast tulemust takistas. Ranno jooksis 2 üsna korralikku jooksu, olles ühes jooksus viienda tõkke taga Jarmost maas vaid paarkümmend sentimeetrit. Rait lihvis peamiselt starti. Tema puhul on rõhk ilmselgelt võimalikult hea konditsiooni saavutamisel vahetult eestikateks. Tippvormis Rait ei ole, ent vormi paranemise märke on ilmnenud iga päevaga, mis on hea märk. Romet tegi tutvust kuuliga, tehnilised puudujäägid vajavad veel tähelepanu, seega peab ka homsel treeningul ilmselt kuuli taas kätte võtma.

Tüdrukutest oli Magda ja Brigita eesmärkideks samuti teravuse kogumine ja hea seisundi saavutamine. Treening läks osalt aga aia taha, sest tüdrukud ei olnud valmis (võimelised) täna maksimaalselt pingutama. Probleemi põhjus on meile tõenäoliselt teada. Inger sai üle pika pika aja taas tutvuda tõketega, küll 5 sammulise vahede läbimisega. Jalg siiski palju sellist jooksu välja ei kannata. Lisaks õppis Inger ära tõukejala üle tõkke toomise harjutuse. Kuigi jalg andis taas tunda, võib kokkuvõttes siiski positiivselt mõelda. Ärevus ja elevus tõkkejooksu ümber kajastus Ingeri näos ilmselgelt. Tee tagasi tuleb veidi pikem kui arvasime, ent edukam, kui mõni eeldab.

Homne treening on taas väga oluline, sest tegu on viimase tõsise treeningkorraga enne Eesti meistrivõistlusi. Plaan on treening läbi viia spordihallis, kus saab loodetavasti joosta 30m lendlähtest. Vajame paremat ülevaadet hetkevormist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar