laupäev, 29. mai 2010

Eesti meistrid!!!

Täna toimunud Eesti noorte meistrivõistlustel teatejooksudes sai meie klubi neljast teatejooksust, kus osaleti, 3 medalit. Kirkaima medali võitlesid välja poiste A vanuseklassi 4x110m tõkkejooksjad Villi, Jarmo, Ranno ja Kristjan. Eesti meistrivõistluste kuldmedal tuli üsna raskelt. Avavahetuses jooksis Villi, kes kuni 8nda tõkkeni oli heas rütmis, seejärel jooksis ta kolme viimasesse tõkkesse sisse, ent õnneks mitte väga hullusti. Teises vahetuses jooksis Jarmo, kes hakkas kohe üritama liidritega vahe vähendamist. Tehniliselt oli tegu väga krobelise jooksuga, ent tahtejõud ja võitlus viimase hetkeni tõstis meid ettepoole. Ranno jooksis esialgu samuti väga heas rütmis, eelviimasel tõkkel ta aga komistas ja viimane tõkkevahe tuli väga raskelt. Nii raskelt lausa, et Ranno jooksis ka viimasesse tõkkesse sisse ja maandus sisuliselt kahe jalaga tõkke taha. Mingi ime läbi suutis ta aga püsti jääda ja lõpuspurdiga Kristjani teele saata. Kristjan tõstis meid 5ndaks tõkkeks jagama liidrikohta, sealtmaalt lagunes vastase tehnika ja Kristjan jooksis võidukalt lõpuni. Õnnitlused Eesti meistritele!

4x100m jooks A vanuseklassile pakkus samuti närvikõdi. Ja mitte vähe. Taas avavahetust jooksnud Villi tegi oma jooksu korralikult ära, Kristjan pidi rinda pistma teises vahetuses päris mitme sprindi tipuga, näiteks talvise hooaja edetabeli juhiga 60m jooksus. Teatevahetus Jarmoga kõige paremini ei õnnestunud. Jarmo jooksis kurvi korralikult, andes pulga üle Raidile neljandana. Nüüd pidi Rait hakkama liidreid püüdma. Vahe esimesega oli pulga saamisel ca 5 meetrit. Rait tegigi väga hea jooksu, võttis liidrid kinni ja finišeeris Tartu Kalevi esindajaga võrdselt. Fotofiniš selgitas välja võitja - Tartu sai ajaks 44,97 ja meie poisid 44,98. Seega väga valus kaotus, ent samas jällegi ilus võit.

Lisaks sai Altius medali ka Juunioride 4x110m tõkkejooksus, kus võideti hõbemedalid. Üldjoontes oli edukas võistlus, kus 4x100 kuld küll pisut kripeldama jääb, ent rõõmu tuleb tunda ka kuld ja hõbemedalist! Veelkord õnnitlused medalivõitjatele!

2 kommentaari: