teisipäev, 25. mai 2010

Hooaeg avatud

24-25 mai toimusid Paikusel Pärnumaa noorte MV, kus eraldi peeti arvestust ka linnakoolide ja maakoolide pingereas. Oli õnnestumisi ja ka ebaõnnestumisi. Esimesel päeval ei soosinud võistlust ilm. Alla 10 kraadi sooja ja vihma kallas vahelduva eduga. Sellistes tingimustes on väga keeruline häid tulemusi teha, ent mõni siiski tehti.

Poiste A vanuseklassi 100m jooksus sai Jarmo ajaks 12,22 ja Ranno 12,52. Tüdrukutest särasid kõige enam Brigita, kes oli parim b vanuseklassis 13,39ga ja Magda, kes A klassi arvestuses tuli 13,45ga 3ndaks. Tõkkejooks paraku nurjus kohtunike korduvate äparduste tõttu. Kaugushüppes näitas parimat tulemust poistest Jarmo 5,94ga, olles kolmas ja tüdrukutest Killu-Laura 4.25ga, olles samuti kolmas. Olgu siinkohal mainitud, et Killu-Laura kuulub tegelikult sel aastal veel C klassi, seega võistles ta seekord1-2 aastat vanemate vastu ja tegi seda väga edukalt.

Teisel päeval oli alasid vähem. Jarmo võitis kõrgushüppe 1.70ga, Brigita võitis 400m jooksu 61,9 sekundiga. Magda oli samal distantsil A klassi arvestuses samuti esimene.

Võistluse protokoll ei ole veel minuni jõudnud, seega kõikide tulemusi täpselt veel isegi ei tea.  Järgmine võistlus juba sel laupäeval Tartus, kus selgitatakse välja Eesti noorte meistrid teatejooksudes. Stardivad Jarmo, Ranno. Raidi osalemine selgub ehk neljapäevaks. Ja siis juba 3ndal juunil Valmierasse 96-99.a. sünd. noortega. Vanematest on Lätti sõitmas Brigita, Marie-Mädli, Inger, Killu-Laura.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar